44:e festivalen 29 jan - 8 feb, 2021
Besökare
Bransch

Festivalhotell Scandic Rubinen

Hotell Scandic Rubinen ligger mitt på Avenyn i centrala Göteborg, ett stenkast från den kända bronsskulpturen Poseidon på Götaplatsen och Kungsportsplatsen.

Presenteras i samarbete med

43:e festivalen
24 Jan -
3 Feb, 2020

Scandic Rubinen är vårt officiella festivalhotell där gäster från världens alla hörn bor och vistas. Hotellet erbjuder även publiken en kändistät miljö att äta, dricka och vistas i före, under och efter festivalen. I år är inget sig likt men ändå finns möjligheten till en trygg och exklusiv hotellupplevelse.

Staycation på Scandic Rubinen under festivalen

Mellan 29 januari – 8 februari kan du checka in på Scandic Rubinen som exklusivt festivalhotell i Göteborg. Upplev en innovativ festivalupplevelse full av premiärvisningar, intervjuer och fördjupningar. Allt detta från hotellrummet via festivalens digitala festivalpass. Byt om till galaklänningen, beställ upp skumpa och snittar till rummet. Eller kryp ner i morgonrock och tofflor, njut av popcorn, filmgodis och läsk som ingår i rumspriset. Fördelen med att gå på premiär digitalt är att du kan komma som du vill. På morgonen får du frukost på rummet och vill du beställa room service under kvällen är vi bara ett telefonsamtal bort.

Du bokar direkt på tel: 031 7515400 el mail rubinen@scandichotels.com
Glöm inte din Apple eller Android telefon för streaming.
Paketpris från 1390kr/ dubbelrum.
I paketet ingår rabattkod som ger priset 50 kr på 1-dags filmfestivalpass (ordinarie pris 180 kr)

Fler hotellpaket i Västsverige

Kombinera filmmagi med lyxig hotellvistelse! Ta in på ett av Västsveriges filmhotell och ta del av exklusiva premiärer och festivalatmosfär direkt från rummet. Läs mer om festivalpaket på sju olika hotell och boka nu

Staycation Scandic Rubinen

Festivalhotellet Scandic Rubinen

Mitt på Göteborgs paradgata, Avenyn, hittar ni vårt festivalhotell Scandic Rubinen som erbjuder en förstklassig upplevelse både för publik och filmbransch. Ett vanligt år huserar bland annat vårt press-center, bransch-center och en av våra festivalbarer på Scandic Rubinen med festivalbesökare, minglande kändisar och filmfolk praktiskt taget dygnet runt. Eftersom festivalen jan/feb 2021 ställts om till ett digitalt evenemang på grund av den rådande pandemin så är det i år följaktligen mindre aktivitet, men ändå finns möjlighet till en trygg och bekväm upplevelse som gäst på Scandic.

Under festivalen har vi ett förmånligt erbjudande till dig som publik. Med koden för 817FILM får du 20% rabatt på Scandic Rubinen

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen

Thank you!
Something went wrong, please check that you provided a working e-mail address.