44:e festivalen 29 jan - 8 feb, 2021
Besökare
Bransch

Ge bort en digital festival!

Med vårt digitala festivalpass kan du under elva dagar ta del av 50 exklusiva filmpremiärer, intervjuer och festivalkänsla hemma i din egen soffa. Nya premiärer kommer visas varje kväll!

43:e festivalen
24 Jan -
3 Feb, 2020

I januari kan vi tyvärr inte ses på biograferna som vanligt. Därför tar vi istället filmfestivalen hem till publiken – när den 44:e Göteborg Film Festival blir digital och tillgänglig i hela Sverige. Med vårt digitala festivalpass kan du under elva dagar ta del av 50 exklusiva filmpremiärer, intervjuer och festivalkänsla hemma i din egen soffa. Nya premiärer kommer visas varje kväll!

Med det digitala festivalpasset får du en unik digital festivalupplevelse fylld med de mest efterlängtade nordiska premiärerna och internationella filmer som hyllats under året.  Ett 11-dagars digitalt festivalpass ger tillgång till ett noggrant kurerat festivalprogram med film, regissörsintroduktioner och festivalatmosfär.

Varje kväll med start 29 januari och fram till 8 februari presenteras nya filmpremiärer digitalt i vardagsrum över hela Sverige. Göteborg Film Festival online är en filmfestival så premiärerna kommer släppas exklusivt varje festivalkväll och vara tillgängliga under 24 timmar. Nästa kväll är det nya premiärer och nya upplevelser. Precis som det ska vara på en filmfestival.

Passa på och köp festivalpasset som julklapp!
Ge bort en julklapp fylld med festivalfrossa och underhållning. Från och med idag och fram till julafton kan du köpa festivalpasset för 250 kronor (ord.pris 295 kronor). Beställer du före den 18 december får du ett fysiskt festivalpass, perfekt som julklapp, hemskickat. Därefter får du festivalpasset som PDF i mejlkorgen.

Är du medlem i Göteborg Film Festival får du medlemsrabatt och kan köpa festivalpasset för 225 kronor från den 12 januari. En rabattkod kommer till dig via mejl den 12 januari.

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen

Thank you!
Something went wrong, please check that you provided a working e-mail address.