44:e festivalen 29 jan - 8 feb, 2021
Besökare
Bransch

Nordens största filmfestival

JAN 29 - FEB 8

43:e festivalen
24 Jan -
3 Feb, 2020

Välkommen till Nordens största filmfestival! Göteborg Film Festival startades 1979 och lockar varje år till mer än 160 000 besök. Ett vanligt år bjuder vi på runt 400 filmer från ett 80-tal länder och ett späckat program med seminarier, fester, branschaktiviteter och nya mötesplatser. I år kan vi tyvärr inte ses på biograferna som vanligt. Därför tar vi 2021 istället filmfestivalen hem till publiken.

Pressackrediteringen för Göteborg Film Festival 2021 är öppen! Läs mer här

Läs programmet som PDF här

Press på Göteborg Film Festival

Festivalens gäster
Intervjubokning

Vi på pressavdelningen hjälper dig att boka intervjuer med filmskapare knutna till filmprogrammet i samarbete med filmernas distributörer och säljagenter. Vi hjälper dig även att ta fram underlag, bilder, trailers osv. Har du en intervjuförfrågan, vänligen kontakta oss på press@goteborgfilmfestival.se

Festival Scope

Du kan se majoriteten av festivalens filmer på din egen dator med hjälp av streamingtjänsten Festival Scope. När din ackreditering godkänts kommer du att få dina personliga inloggningsuppgifter skickade till dig per mail i anslutning till festivalens början.

Nordic Film Market

Vår internationella branschplattform där den nordiska och internationella filmbranschen möts under fyra intensiva dagar. Programmet släpps i januari (mer information finner du här). Om du är intresserad av att delta på något av branschseminarierna inom ramen för Nordic Film Market, vänligen kontakta pressavdelningen. Har du funderingar kring branschackreditering, läs mer här.

Har du vidare frågor om ackreditering på festivalen, kontakta gärna pressavdelningen.

Telefon: 031 - 339 30 01
press@goteborgfilmfestival.se

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen

Thank you!
Something went wrong, please check that you provided a working e-mail address.