46:e festivalen 27 jan - 5 feb, 2023
Besökare
Bransch

Länsförsäkringar sponsrar Göteborg Film Festival Prisma

Om fler barn och ungdomar är aktiverade och i innanförskap kommer det att gynna oss alla på lång sikt. - Lisa Höglund, kommunikationschef, Länsförsäkringar

47:e festivalen
26 Jan -
4 Feb, 2024

Göteborg Film Festival Prisma är en storsatsning på barn- och ungdomskultur som inte varit möjlig utan Prismas nya huvudsponsor: Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän. 

– Vi arbetar aktivt för att barn och ungdomar ska må bra. Om fler barn och ungdomar är aktiverade och i innanförskap kommer det att gynna oss alla på lång sikt. Därför är vi stolta över att sponsra Göteborg Film Festival Prisma. Länsförsäkringar kommer ha en workshop på Prisma med syfte att lyfta fram kreativ skärmtid och tips på hur man skapar sin egen kortfilm, säger Lisa Höglund, kommunikationschef, Länsförsäkringar.

– Vi är oerhört glada att Länsförsäkringar valt att gå in som huvudsponsor i Göteborg Film Festival Prisma och bidrar till möjligheten att tillgängliggöra kvalitetsfilm för alla åldrar. Vi vill att barn och ungdomar i Göteborg och Bohuslän ska få en bra framtid och det här samarbetet syftar till just det, en positiv samhällsutveckling. Samarbetet möjliggör att barn och ungdomar lär sig använda filmen som verktyg för att göra sin röst hörd, säger Kim Nilsson, marknadschef, Göteborg Film Festival.

Länsförsäkringars workshop om kreativ skärmtid och filmskapande tar plats i Göteborg Film Festival Prismas program tillsammans med bland annat monsterworkshop, ljudverkstad, VR-lounge och möjligheten att testa på att vara scenograf för en dag.

Programmet för Göteborg Film Festival Prisma släpps 2 oktober.

Foto: Ce Liu

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen