42:a festivalen 25 jan - 4 feb, 2019
Stäng
Besökare
Bransch

Göteborg Film Festival söker
Gästchef

Göteborg Film Festival startades 1979 och är idag Nordens största filmfestival, som varje år lockar till mer än 160 000 besök. Festivalen visar omkring 400 filmer från omkring 80 länder. Den 43:e Göteborg Film Festival äger rum 24 januari – 3 februari, 2020.

Varje år besöks Göteborg Film Festival av flera hundra gäster från hela världen. Gästavdelningen ansvarar för att bjuda in och ta hand om gästerna som är kopplade till filmprogrammet. 

Vi söker nu en gästchef inför festivalen 2020. Gästchefen leder gästavdelningens arbete och har ett helhetsansvar, inklusive budgetansvar. I arbetet ingår bland annat att ha kontakt med festivalens gäster, bokning av hotell och resor, samt kontakt med festivalens samarbetspartners.

Vi söker dig som är ansvarsfull, stresstålig och självständig. Du ska kunna arbetsleda ditt team. Då gästchefen är en av festivalens nyckelpersoner i relation till filmskaparna är social och kommunikativ förmåga centralt. Du måste gilla att lösa problem, då gästernas behov och önskemål varierar kraftigt. 

Du bör ha dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Ytterligare språkkunskaper och erfarenhet av filmbranschen är meriterande. 

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Tjänsten är en 4 månaders projektanställning på heltid med start den 15 oktober 2019.

Välkommen med din intresseanmälan snarast. Skicka din ansökan till johan.blomqvist@goteborgfilmfestival.se. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Johan Blomqvist på 073-678 15 28.

Sista ansökningsdag: 2019-08-15.

Ansökningar behandlas löpande under rekryteringsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen

Thank you!
Something went wrong, please check that you provided a working e-mail address.