46:e festivalen 27 jan - 5 feb, 2023
Besökare
Bransch

Göteborg Film Festival söker
Gästkoordinator bransch

Göteborg Film Festival är Nordens ledande filmfestival och en av Europas största filmfestivaler. Festivalen presenterar varje år ett brett program som riktar sig till de omkring 2000 branschackrediterade från hela världen som besöker Göteborg.

Nu söker vi på Göteborg Film Festival en gästkoordinator till branschavdelningen.

I rollen som gästkoordinator arbetar du med koordineringen av festivalens gäster. Detta innefattar administration och hantering av inbjudna regissörer, producenter och annan film- och tv-bransch. Arbetet innebär bla: bokning av resor och hotell, planering av upphämtningar till och från tågstation och flygplats, administration av ackrediteringar samt övrig hospitality.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer:

  • Dokumenterad och relevant arbetserfarenhet
  • God administrativ förmåga
  • God samarbetsförmåga
  • God kommunikativ förmåga
  • Goda kunskaper i Excel och erfarenhet av Filemaker är meriterande
  • Meriterande är även intresse och erfarenhet av film och filmbransch
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift (ytterligare språkkunskaper är meriterande)
  • God förmåga att arbeta under press

Vi erbjuder en kreativ och rolig arbetsplats på Nordens största filmfestival och möjlighet att lära känna film- och tv-branschen och knyta nya kontakter. Göteborg Film Festival arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund bland våra medarbetare.

Tjänsten är en projektanställning på sammanlagt 3 månader heltid fördelad under perioden 1 november – 15 februari, eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev snarast eller senast den 20 september. Skicka din ansökan till josef.kullengard@goteborgfilmfestival.se. Ange vilken tjänst du är intresserad av i ämnesraden.

Ansökningar behandlas löpande under rekryteringsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen