46:e festivalen 27 jan - 5 feb, 2023
Besökare
Bransch

Göteborg Film Festival söker
Grafisk formgivare

Grafisk formgivare till Göteborg Film Festival

Nu söker vi på Göteborg Film Festival en Grafisk formgivare som vill bli en del av vårt inhouse-team.  Anställningen är en projektanställning på 100 % under 5 månader med start i september.

I rollen som Grafisk formgivare på Göteborg Film Festival arbetar du med att skapa grafiskt material, formge annonser och annan kommunikation för Göteborg Film Festival och dess kringarrangemang.

Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet av tidigare uppdrag inom design för kommersiell användning.  Du har goda kunskaper inom typografi och layout och en förståelse för kommunikation i såväl tryckta som digitala kanaler. Sociala medier är naturligt för dig, och vi ser gärna att du även behärskar rörligt material.

Rollen är omväxlande och du kommer att hantera många olika typer av designuppgifter, vilket ställer krav på struktur och förmåga att kunna fördela din tid på olika uppgifter. Du är kreativ, formsäker, gillar omväxlande arbetsuppgifter och har lätt för att hålla deadlines. Som person är du prestigelös, noggrann och gillar ordning och reda. Du kommer att ingå i festivalens marknadsteam där du jobbar i nära samarbete med Produktionsledare, AD samt rapporterar till Marknadschef.

I dina arbetsuppgifter kommer det bland annat ingå:

  • Formgivning och framtagande av kampanjer och grafiska enheter i relevant programvara (t. ex. InDesign, Illustrator, Photoshop, Premiere eller After Effects) samt leverans av färdiga original och enheter till olika medier.
  • Jobba utifrån filmfestivalens grafiska identitet och applicera den på relevant sätt på olika typer av enheter.
  • Ett kunnande kring originalarbete med trycksaker, men även hur digitala enheter färdigställs för publicering.

Vi erbjuder:

  • En kreativ och spännande arbetsplats på Nordens största filmfestival
  • Möjlighet att utvecklas inom marknadsföring och kultur
  • Snälla och stöttande kollegor

Tjänsten är en fem månaders projektanställning på heltid, placerad i Göteborg, med start September 2022. Skicka eventuella frågor till marie.murphy@goteborgfilmfestival.se och din ansökan tillsammans med arbetsprover / din portfölj senast den 30 juni.

Göteborg Film Festival vill vara en attraktiv arbetsplats som utmärks av en strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en breddad representation i organisationen.

—————————————————————————–

Göteborg Film Festival har sedan starten 1979 utvecklats till Nordens ledande filmfestival och en av Europas största filmfestivaler. Festivalen pågår över hela Göteborg samt online under elva dagar i månadsskiftet januari-februari. Utöver hundratals filmvisningar arrangeras en lång rad sidoarrangemang, såsom seminarier, specialvisningar, fester, galor och många andra aktiviteter.

——————————————————————————

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen

Thank you!
Something went wrong, please check that you provided a working e-mail address.