46:e festivalen 27 jan - 5 feb, 2023
Besökare
Bransch

Göteborg Film Festival söker
Koordinator branschavdelningen och Nordic Film Market

Göteborg Film Festival är Nordens ledande filmfestival och en primär mötesplats för film- och tv-branschen. Varje år besöker omkring 2000 branschackrediterade från hela världen Nordic Film Market, TV Drama Vision och festivalens andra branschaktiviteter för att ta del av kommande filmer och dramaserier, framtidens nordiska talanger, nya branschtrender och högprofilerade kreatörer.

Nu söker vi en koordinator till festivalens branschavdelning.

Som koordinator arbetar du med att planera och genomföra avdelningens verksamhet i nära samverkan med branschchef och andra medarbetare. Detta omfattar planering av ackrediteringar, evenemang och fester och annan produktionsplanering. I rollen koordinerar du även Nordic Film Markets programinnehåll.

Vi söker dig som har:

  • Tidigare erfarenhet av att arbeta med festivaler eller evenemangsproduktioner eller av arbete inom film och den audiovisuella sektorn
  • God administrativ förmåga och struktur
  • Goda kunskaper engelska och svenska
  • God förmåga att arbeta både självständigt och i nära samarbeta med andra
  • Meriterande är erfarenhet av kommunikationsarbete
  • Meriterande är erfarenhet av att arbetsleda.

Avdelningen växer månaderna före festivalen, och består under vinterhalvåret av sju personer som arbetar tätt tillsammans.

Göteborg Film Festival vill vara en attraktiv arbetsplats som utmärks av en strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en breddad representation i organisationen.  Stor hänsyn tas till personliga egenskaper.

Tjänsten är en projektanställning på sammanlagt 4 månaders heltid med start 15 oktober eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din intresseanmälan snarast eller senast den 30 september. Skicka din ansökan till josef.kullengard@goteborgfilmfestival.se.

Ansökningar behandlas löpande under rekryteringsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen

Thank you!
Something went wrong, please check that you provided a working e-mail address.