46:e festivalen 27 jan - 5 feb, 2023
Besökare
Bransch

Göteborg Film Festival söker
Marknadskoordinator / Produktionsledare

Vill du samordna marknadsföringen för Nordens största filmfestival?

Som marknadskoordinator/produktionsledare på Göteborg Film Festival är du en del av festivalens marknadsavdelning och involverad i allt som rör festivalens marknadsföring. Tillsammans med festivalens marknadschef planerar du marknadsföringsinsatser och driver arbetet framåt och produktionsleder festivalens inhouseavdelning. Du håller i kontakten med tryckerier, tar in offerter, säkerställer att budgeten hålls och levererar annonsmaterial i tid. Du ansvarar för planering, etablering och avetablering av festivalens expomaterial på biografer och festivalplatser. Du samordnar och genomför marknadsaktiviteter inför festivalen och deltar i arbetet med att koordinera aktiviteter för festivalens sponsorer.

Rollen är omväxlande och du kommer att hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt, vilket ställer krav på struktur och förmåga att kunna prioritera. Som person är du prestigelös, flexibel och gillar ordning och reda. Du trivs med att arbeta i grupp och samarbeta med olika avdelningar. I den här rollen ser vi gärna att du har en kreativ ådra och ett intresse för marknadsföring och kommunikation, och en god förståelse för sociala kanaler. Du har en relevant eftergymnasial utbildning och erfarenhet av projekt- eller produktionsledning. Du uttrycker dig bra på svenska och engelska i tal och skrift, hanterar officepaketet och har gärna viss kunskap i layoutprogram såsom InDesign. Positivt om du arbetat i projektplanerinsverktyget Asana eller liknande tidigare.

Dina arbetsuppgifter är:

  • Produktionsledning av festivalens inhouseavdelning.
  • Planering, utveckling och samordning av marknadsföringsinsatser; kampanjer och festivalens expomaterial.
  • Kontakt med leverantörer och upphandling av bl.a trycksaker.

Det vi erbjuder är:

  • En kreativ och spännande arbetsplats.
  • Möjlighet till utveckling inom marknadsföring och kultur.
  • Filmintresserade och stöttande kollegor.

Tjänsten är en 5,5 månaders projektanställning på heltid med start 5 september 2022. Skicka eventuella frågor om tjänsten till marie.murphy@goteborgfilmfestival.se och din ansökan senast 27 juni.

Tjänsten är placerad i Göteborg. Göteborg Film Festival vill vara en attraktiv arbetsplats som utmärks av en strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en breddad representation i organisationen.

—————————————————————————–

Göteborg Film Festival har sedan starten 1979 utvecklats till Nordens ledande filmfestival och en av Europas största filmfestivaler. Festivalen pågår över hela Göteborg samt online under elva dagar i månadsskiftet januari-februari. Utöver hundratals filmvisningar arrangeras en lång rad sidoarrangemang, såsom seminarier, specialvisningar, fester, galor och många andra aktiviteter.

——————————————————————————

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen

Thank you!
Something went wrong, please check that you provided a working e-mail address.