46:e festivalen 27 jan - 5 feb, 2023
Besökare
Bransch

Göteborg Film Festival söker
Passledare Callcenter

Göteborg Film Festival har sedan starten 1979 utvecklats till ett av Sveriges största kulturevenemang och den nordiska filmbranschens främsta mötesplats. Festivalen som äger rum under tio dagar i månadsskiftet januari-februari lockar idag en av världens största filmfestivalpubliker. Under festivalperioden visar vi hundratals noggrant utvalda filmpremiärer från hela världen på biografer i Göteborg och för en digital hemmapublik över hela landet. Under pandemiåret 2021 var filmfestivalen i princip helt digital. Sedan 2022 har Göteborg Film Festival visningar både på biograf och online i vår digitala salong.

Arbetsbeskrivning

Som passledare Callcenter sitter du i navet av själva festivalen och arbetar med att förbättra våra besökares festivalupplevelse! Du bidrar till att våra trogna festivalbesökare kan ta sig tillbaka till biograferna, och att våra nya digitala besökare får ta del av vårt välkurerade filmprogram var de än befinner sig i Sverige.

Du sitter på Göteborg Film Festivals kontor och svarar främst på mejlfrågor samt fungerar som en support för övriga biljettsäljare och support och svarar på svårare frågor från vår publik. Du har även en direktlinje ut till biograferna och assisterar publikvärdar och biljettsäljare med frågor som de inte kan lösa på plats.

I ditt uppdrag ingår att vägleda vår publik i deras biljettköp, ge filmtips och teknisk support kring den digitala delen av festivalen. Vår publik förväntar sig en god service, så väl i det fysiska mötet som via telefon, mejl och chatt och vårt mål är att med din hjälp ge rätt hjälp på rätt plats.

Du kommer arbeta i ett team tillsammans med erfarna publikinformatörer och vara en del av vårt publika relationer team.

För att kunna genomföra ditt uppdrag får du:

  • genomgå en internutbildning för biljettsäljare och support med teori och praktik
  • tydlig struktur och instruktioner för olika ärenden
  • arbeta dina första pass tillsammans med erfarna kollegor

Du kommer få utbildning i systemen i december. Det är högst tryck i supporten den 9/1 – 14/1, 25/1 och 26/1 så de dagarna kommer du schemaläggas, utöver det kommer vi överens om ett schema som passar dig.

Göteborg Film Festival vill vara en attraktiv arbetsplats som utmärks av en strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en breddad representation i organisationen. Anställningsform och omfattning: 50-75% i en månad från 5 jan – 5 feb 2023 varav 8 timmar läggs på utbildning i december.

Tjänsten är placerad i Göteborg.

Välkommen med din ansökan senast 1 november till amanda.romeborn@goteborgfilmfestival.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen