46:e festivalen 27 jan - 5 feb, 2023
Besökare
Bransch

Göteborg Film Festival söker
Praktikant program- och branschavdelningen

Vill du praktisera på Nordens största filmfestival?

Göteborg Film Festival har sedan starten 1979 utvecklats till Nordens ledande filmfestival och en av världens största publika festivaler. Festivalen pågår över hela Göteborg samt online under tio dagar. Utöver hundratals filmvisningar arrangeras även samtal, specialvisningar, fester samt även ett brett branschprogram som varje år välkomnar omkring 2000 ackrediterade deltagare från hela världen.

Vi söker nu praktikanter till program- och branschavdelningen under hösten/vintern inför filmfestivalen 26 januari – 4 februari, 2024. Programavdelningen arbetar med festivalens publika filmprogram och innehåll. Branschavdelningen arbetar med festivalens innehåll som riktar sig till ackrediterad filmbransch som deltar i festivalen.

Som person är du prestigelös, flexibel och gillar bra kommunikation. Du trivs med att arbeta både i team och självständigt och kan ta eget ansvar. Målet med praktiken är att praktikanten ska få god inblick i arbetet bakom en internationell filmfestival samt att vara en viktig del av festivalteamet som genomför festivalen. Givetvis ger vi referenser efter genomförd praktik.

Vi erbjuder en kreativ och spännande arbetsplats med möjlighet till utveckling inom film, kultur och organisation. Praktikperioden är 2-4 månader. Start tidigast september 2023. Vi ser gärna att du gör din praktik som en del av en utbildning eller liknande.

Välkommen att skicka din ansökan med personligt brev och CV till josef.kullengard@goteborgfilmfestival.se.

Skriv i ämnesraden ”Praktikant Göteborg Film Festival DITT NAMN”.

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen