46:e festivalen 27 jan - 5 feb, 2023
Besökare
Bransch

Göteborg Film Festival söker
Programkoordinator TV Drama Vision

Nu söker vi på Göteborg Film Festival en programkoordinator till TV Drama Vision.

Göteborg Film Festival är Nordens ledande filmfestival och besöks varje år av omkring 2000 branschackrediterade från hela världen. TV Drama Vision är festivalens årliga konferens och internationella mötesplats för branschen med fokus på kommande nordiska och europeiska serier, samfinansiering, nordiskt manuspris, senaste nytt från kanaler och streamers, internationella trender och framtidsfrågor. På scen är inbjudna kreatörer, producenter och nyckelpersoner från branschen.

I rollen som programkoordinator arbetar du nära med TV Drama Visions programchef. De huvudsakliga uppgifterna består av research, att ha direkt kontakt med produktionsbolag, kanaler och gäster för enskilda programpunkter och förbereda genomförande på Draken i Göteborg den 30–31 januari 2024. Du är strukturerad, har erfarenhet av att arbeta med research, gillar omväxlande arbetsuppgifter och med vana att kommunicera på engelska.

Stor hänsyn tas till personliga egenskaper.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer:

  • Dokumenterad erfarenhet av research och redaktionellt arbete
  • Tidigare erfarenhet av evenemangsproduktion
  • God samarbetsförmåga
  • God administrativ förmåga
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Meriterande är ett intresse för film och tv med branscherfarenhet

Vi erbjuder:

  • En kreativ och rolig arbetsplats på Nordens största filmfestival
  • Möjlighet att lära känna branschen och knyta nya kontakter
  • Stimulerande och varierande arbetsuppgifter

Göteborg Film Festival arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund bland våra medarbetare.

Tjänsten är en projektanställning på sammanlagt 3 månader heltid fördelad på 1 november – 10 februari eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev snarast eller senast den 20 september. Skicka din ansökan till cia.edstrom@goteborgfilmfestival.se

Ansökningar behandlas löpande under rekryteringsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen