46:e festivalen 27 jan - 5 feb, 2023
Besökare
Bransch

Göteborg Film Festival söker
Programkoordinator TV Drama Vision

Göteborg Film Festival är Nordens ledande filmfestival och besöks varje år av omkring 2000 branschackrediterade från hela världen. TV Drama Vision är festivalens årliga konferens och internationella mötesplats för branschen med fokus på kommande nordiska och europeiska serier, samfinansiering, nordiskt manuspris, senaste nytt från kanaler och streamers, internationella trender och framtidsfrågor. På scen är inbjudna kreatörer, producenter och nyckelpersoner från branschen.

Nu söker vi en programkoordinator till TV Drama Vision.

I rollen som programkoordinator arbetar du nära TV Drama Visions programchef. De huvudsakliga uppgifterna består av research, att ha direkt kontakt med produktionsbolag, kanaler och gäster för enskilda programpunkter och förbereda genomförande på Stora Teatern i Göteborg den 1-2 februari 2023 med vår tekniska producent. Du är strukturerad, har erfarenhet av att arbeta med research, gillar omväxlande arbetsuppgifter och med vana att kommunicera på engelska. Stor hänsyn tas till personliga egenskaper.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer:

  • Dokumenterad erfarenhet av research och redaktionellt arbete
  • Tidigare erfarenhet av evenemangsproduktion
  • God samarbetsförmåga
  • God administrativ förmåga
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Meriterande är ett intresse för film och tv med branscherfarenhet
  • Meriterande är erfarenheter av kommunikationsarbete på engelska och svenska

Göteborg Film Festival vill vara en attraktiv arbetsplats som utmärks av en strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en breddad representation i organisationen.

Tjänsten är en projektanställning på sammanlagt 3 månader heltid fördelad på 1 november – 15 februari eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din intresseanmälan snarast eller senast den 30 september. Skicka din ansökan till cia.edstrom@goteborgfilmfestival.se.

Ansökningar behandlas löpande under rekryteringsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen

Thank you!
Something went wrong, please check that you provided a working e-mail address.