46:e festivalen 27 jan - 5 feb, 2023
Besökare
Bransch

Medlemsvisning: Charismatic Megafauna

Den 2 december på Capitol.

46:e festivalen
27 Jan -
5 Feb, 2023

Visningen sker efter 1 december så ta med covidbevis.

Torsdagen den 2 december förhandsvisar vi svenska Charismatic Magafauna av Jesper Kurlandsky och Fredrik Wenzel. Jesper Kurlandsky närvarar vid visningen!

Under decennier har vi använt ord, siffror och rädsla i försök att sprida förståelse kring antropocen och människans dysfunktionella relation till naturen. Har vi underskattat bildernas förmåga att väcka insikt om vår tids globala utmaningar?

Charismatic Megafauna är en global visuell odyssé. Från Kapstadens kåkstäder till Waurastammen vid Xingufloden, genom Atlasbergens dimma och Pekings natthimmel. Med musik av Anders Hillborg och Esa-Pekka Salonen skapar Jesper Kurlandsky och Fredrik Wenzel en kontemplativ musikalisk berättelse om vår samtid, fri från dialog och berättarröst.

Visningen sker i samarbete med Film i Väst och Draken Film.

Regeringen har beslutat, på inrådan från Folkhälsomyndigheten, att från 1 december ska alla över 18 år kunna visa ett giltigt covidbevis, dvs ett vaccinationsbevis tillsammans med ID-handling för att få gå på bio i salonger med 100 platser eller fler. Då Capitol tar in 200 personer och vi vill att så många medlemmar som möjligt ska ha möjlighet att gå på visningen kommer vi att kontrollera covidbevis vid visningen. Så kom i tid. Covidbevis löser du på covidbevis.se.


Boka din plats till visningen

Ta sedan med ditt medlemskort, covidbevis och en utskrift på biljetten eller visa upp den i din telefon. Biljetterna är onumrerade så det är fri sittning i salongen.

Har du vänner eller bekanta som vill bli medlemmar i festivalen kan man bli det här

Medlemsvisning: Charismatic Megafauna
Tid: Torsdag 2 december, 18:00
Plats: Capitol, Skanstorget 1
Regissör: Fredrik Wenzel & Jesper Kurlandsky
Längd: 72 min
Svensk biopremiär: 3 december

Visningen görs i samarbete med Film i Väst.

Film i Väst

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen

Thank you!
Something went wrong, please check that you provided a working e-mail address.