46:e festivalen 27 jan - 5 feb, 2023
Besökare
Bransch

Medlemsvisning: David Copperfields äventyr och iakttagelser

Den 23 september visar vi ny höjdarfilm från GFF-favoriten Armando Iannucci, regissören bakom succékomedierna The Death of Stalin och In the Loop.

47:e festivalen
26 Jan -
4 Feb, 2024

I onsdags startade vi upp medlemsvisningarna igen med två visningar av rumänska Visslarna av Corneliu Porumboiu. Oerhört kul att visa film på biograf igen! Och på onsdag är det dags igen när vi visar David Copperfields äventyr och iakttagelser av Armando Iannucci.

Eftersom Folkhälsomyndighetens riktlinjer är att max 50 personer får gå på bio samtidigt erbjuder vi två visningar av filmen på Capitol. En visning som startar 15:30 och en som startar 18:00. Så ni medlemmar som har möjlighet att se film på dagtid får jättegärna – om ni kan – hämta biljett till den tidiga visningen.

Den 23 september visar vi alltså en ny höjdarfilm från GFF-favoriten Armando Iannucci, regissören bakom succékomedierna The Death of Stalin och In the Loop. David Copperfields äventyr och iakttagelser har rosats av internationella kritiker sedan sin världspremiär och är en oemotståndligt fartfylld och humoristisk film som utspelar sig i det viktorianska London. Dev Patel från Slumdog Millionaire och Lion spelar den föräldralösa David som med gott hjärta och stor äventyrslusta upplever allt från fattigdom till överdåd, från grymhet till sann kärlek. På vägen möter han en färgstark samling excentriker, spelade av stjärnor som Tilda Swinton, Hugh Laurie, Ben Whishaw och Gwendoline Christie. En nyskapande tolkning av Charles Dickens klassiker.

Se trailer för David Copperfields äventyr och iakttagelser här >>

Hämta din biljett i kassan på Capitol från och med söndagen den 20 september. Biljetterna delas ut från klockan 12:30.
En biljett per medlem. Först till kvarn.

Har du vänner eller bekanta som vill bli medlemmar i festivalen kan man bli det här.

Medlemsvisning David Copperfields äventyr och iakttagelser
Tid: Onsdag 23 september, 15:30 och 18:00
Plats: Capitol, Skanstorget 1
Regissör: Armando Iannucci
Skådespelare: Dev Patel, Tilda Swinton, Hugh Laurie m fl.
Längd: 107 min
Svensk biopremiär: 25 september

Visningen sker i samarbete med Scanbox Entertainment.

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen