46:e festivalen 27 jan - 5 feb, 2023
Besökare
Bransch

Medlemsvisning: Mellan raderna

Den 11 april blir det förhandsvisning av franska dramat Mellan raderna i regi av Olivier Assayas och med bland annat Juliette Binoche och Guillaume Canet i huvudrollerna.

46:e festivalen
27 Jan -
5 Feb, 2023

Den 11 april bjuder vi in till årets tredje medlemsvisning när vi visar det franska dramat Mellan raderna i regi av Olivier Assayas. Mellan raderna tävlade om Guldlejonet vid filmfestivalen i Venedig och i huvudrollerna ser vi bland annat Juliette Binoche och Guillaume Canet.

Alain är en framgångsrik förläggare i Paris. Han har samarbetat med författaren Leonard i många år och de är nära vänner. Därför blir det extra jobbigt när Alain måste meddela Leonard att hans nya manus är för dåligt för att ge ut. Något som Alains fru Selena inte håller med om. Hon är övertygad om att det här är Leonards stora mästerverk …

Olivier Assayas är en av Frankrikes främsta regissörer och har besökt Göteborg Film Festival vid flera tillfällen. De två senaste gångerna med filmerna Efter revolutionen och Moln över Sils Maria. Sistnämnda filmen även det ett samarbete med Juliette Binoche – skådespelaren som fick festivalens Honorary Dragon Award 2018.

Se trailer för Mellan raderna här >>

Hämta din biljett i kassan på Capitol från och med måndagen den 8 april.
Biljetterna delas ut från klockan 17:00.
En biljett per medlem. Först till kvarn.

Har du vänner eller bekanta som vill bli medlemmar i festivalen kan man bli det här.

Medlemsvisning Mellan raderna
Tid: Torsdag 11 april, 18.00
Plats: Capitol, Skanstorget 1
Regissör: Olivier Assayas
Skådespelare: Juliette Binoche, Guillaume Canet, Vincent Macaigne m fl.
Längd: 108 min
Svensk biopremiär: 12 april
Visningen sker i samarbete med TriArt Film.

På Göteborg Film Festivals streamingtjänst Draken Film kan man se fler filmer med Juliette Binoche såsom Den blå filmen, Cosmopolis och Sommarminnen – sistnämnda även det ett samarbete med regissören Olivier Assayas.

På festivalens YouTube-kanal går det även att ta del av Juliette Binoches Master Class från festivalen 2018 där hon pratar om sin karriär och sitt värv. Klicka här >>

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen

Thank you!
Something went wrong, please check that you provided a working e-mail address.