46:e festivalen 27 jan - 5 feb, 2023
Besökare
Bransch

Medlemsvisning: Orca

Stjärnspäckat i Josephine Bornebuschs nya film.

46:e festivalen
27 Jan -
5 Feb, 2023

Den 28 oktober har vi nöjet att visa Orca av skådespelaren, manusförfattaren och regissören Josephine Bornebusch, som bland annat står bakom succéserien Älska mig. 

Inspirerad av coronapandemin handlar Orca om vad som sker med oss människor när vi är socialt distanserade. Filmen följer elva personer, isolerade från omvärlden. Förälskelse växer fram. En son vill hålla sin lidande mors hand. En mamma har övergett sin familj. En terapeut vid ruinens brant. En dotter knyter an till sina föräldrar. I rollerna ser vi bland annat regissören själv, Johan Rheborg, Alba August, Gustav Lindh, Marie Göranzon med flera. Orca tog totalt elva dagar att spela in och ingen av skådespelarna har träffat varandra under processen.

Se trailer till Orca här >>

Eftersom Folkhälsomyndighetens riktlinjer fortsatt är att max 50 personer får gå på bio samtidigt erbjuder vi två visningar av filmen på Capitol. En visning 15:30 och en som startar 18:00. Så ni medlemmar som har möjlighet att se film på dagtid får jättegärna – om ni kan – hämta biljett till den tidiga visningen.

Hämta din biljett i kassan på Capitol från och med söndagen den 25 oktober. Biljetterna delas ut från klockan 15:00. En biljett per medlem. Först till kvarn.

Har du vänner eller bekanta som vill bli medlemmar i festivalen kan man bli det här.

Medlemsvisning Orca
Tid: Onsdag 28 oktober, 15:30 och 18:00
Plats: Capitol, Skanstorget 1
Regissör: Josephine Bornebusch
Skådespelare: Josephine Bornebusch, Johan Rheborg, Alba August, Gustav Lindh m fl. 
Längd: 105 min
Svensk biopremiär: 30 oktober

Visningen sker i samarbete med Lucky Dogs.

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen

Thank you!
Something went wrong, please check that you provided a working e-mail address.