47:e festivalen 26 jan - 4 feb, 2024
Besökare
Industry

Medlemsvisning: Paris 13:e arrondissement

Onsdagen den 9 mars.

47:e festivalen
26 Jan -
4 Feb, 2024

Onsdag, den 9 mars, kör vi igång med årets första medlemsvisning! Vi startar säsongen franskt med Jacques Audiards hyllade Paris 13:e arrondissement som utspelar sig i ett Paris få känner till.

Stadsdelen Les Olympiades präglas av sina höghus, sin unga befolkning och deras ständiga sökande efter kärlek, bekräftelse och sammanhang. Här bor Émilie som inleder en relation med sin nyinflyttade inneboende, läraren Camille. Men kanske är Camille mer intresserad av Nora, som är ny i stan och som dras till den hemlighetsfulla Amber.

Guldpalmsvinnaren Jacques Audiard, som gjorde En profet och Rust and Bone, skildrar i stämningsfullt svartvitt foto dessa impulsiva möten där känslor, sex och vänskap känns utbytbara. Nora spelas av Noémie Merlant från Porträtt av en kvinna i brand. Filmen är baserad på den amerikanska serietecknaren Adrian Tomines berättelser Amber SweetKilling and DyingSummer Blonde och Hawaiian Getaway, som knutits samman och förflyttats till dagens Paris.

Boka din biljett till medlemsvisningen

Ta sedan med ditt medlemskort och en utskrift på biljetten eller visa upp den i din telefon. Biljetterna är onumrerade så det är fri sittning i salongen.

Har du vänner eller bekanta som vill bli medlemmar i festivalen kan man bli det här

Medlemsvisning: Paris 13:e arrondissement 
Tid: Onsdag 9 mars, 18:00 
Plats: Capitol, Skanstorget 1
Regissör: Jacques Audiard
Längd: 105 minuter 
Biopremiär: 11 mars 

Paris 13:e arrondissement visas i samarbete med Scanbox Entertainment.

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen