41:a festivalen 26 jan - 5 feb, 2018
Stäng
Besökare
Bransch

Festivalen för de små filmälskarna

18 - 21 januari 2017

41:a festivalen
26 Jan -
5 Feb, 2018

Den 18 – 21 januari, helgen innan den stora festivalen, öppnar vi dörrarna till de små filmälskarnas egen festival. Här finns det filmer från världens alla hörn för dig som är 3 år och dig som är 15 – och allt däremellan. Dessutom har vi massor av kul filmaktiviteter i Drakens foajé.

 

Göteborgs Lilla Filmfestival är ett utmärkt tillfälle för oförglömliga filmupplevelser tillsammans med de lite yngre.

Helgen 19 -22 januari 2017 visades bland annat hyllade The Red Turtle, från legendariska Studio Ghibli och filmatiseringen av Ingelin Angerborns omtalade Rum 213. Årets animatör i fokus var Gun Jacobson och vi kunde möta nallebjörnen Nelly och flera andra av hennes fina animationer. Vi visade barn- och ungdomsfilmer från Sydkorea, Turkiet, Nederländerna, Frankrike och Finland och de nya svenska filmerna Jazzoo och Månulvarna.

Göteborgs Lilla Filmfestival har film för barn och unga från 3 år och upp till tonåren. Och som vanligt är Göteborgs Lilla Filmfestival så mycket mer än bara film. Under helgen kan du bland annat testa på att skådespela, skriva manus, göra filmmusik och animera. Detta och mycket, mycket mer skoj!

Programmet till Göteborgs Lilla Film Festival släpps den 7 december. Filmbiljetterna kostar 60 kronor och inget festivalpass behövs.

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen

Thank you!
Something went wrong, please check that you provided a working e-mail address.