46:e festivalen 27 jan - 5 feb, 2023
Besökare
Bransch

Scandic

Hotell Scandic Rubinen ligger mitt på Avenyn i centrala Göteborg, ett stenkast från den kända bronsskulpturen Poseidon på Götaplatsen och Kungsportsplatsen.

46:e festivalen
27 Jan -
5 Feb, 2023

För fjärde året är Scandic Rubinen vårt festivalhotell där festivalens gäster från världens alla hörn bor. Det ger även publiken en kändistät miljö att äta, dricka och vistas i före, under och efter festivalen. Nu får du som besökare även rabatt på din vistelse.

Under festivalen har vi ett förmånligt erbjudande till dig som besökare. Med koden för FILM19 får du 20% rabatt på boende på alla Scandichotell i Göteborg.

Festivalhotellet Scandic Rubinen

Mitt på Göteborgs paradgata, Avenyn, hittar ni vårt festivalhotell för fjärde året i rad. Scandic Rubinen erbjuder en förstaklassig upplevelse för alla våra gäster och besökare under festivalens tio dagar. Här huserar bland annat vårt presscenter, branschcenter och en av våra festivalbarer. Här finns utmärkta möjligheter att mellanlanda före eller efter en film, tillsammans med en öl, kaffe eller varför inte en måltid på restaurangen Ruby. Här kommer du att stöta på andra festivalbesökare, minglande kändisar och filmfolk praktiskt taget dygnet runt.

Bo på Scandic under festivalen 

Scandic Rubinen är ett nyrenoverat eventhotell med stora, fräscha möteslokaler och komfortabla hotellrum. Som gäst har du tillgång till moderna faciliteter samtidigt som du har nära till flera av de största festivalplatserna. Vi är också stolta över att kunna samarbeta med en hotellkedja som har ett så stort fokus på hållbarhet. Scandic är sedan många år en ledande aktör inom hållbarhet och arbetar idag målmedvetet med miljöfrågor på flera plan inom sin verksamhet.

https://www.scandichotels.se/rubinen

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen