42:a festivalen 25 jan - 4 feb, 2019
Besökare
Bransch

Volvo

Vi är stolta och glada över att Volvo Car Group är vår långsiktiga samarbetspartner i främjandet av nordisk kreativitet och filmskapande.

42:a festivalen
25 Jan -
4 Feb, 2019

Vi är stolta och glada över att Volvo Car Group är vår långsiktiga samarbetspartner i främjandet av nordisk kreativitet och filmskapande. Göteborg Film Festival och Volvo har haft ett lyckat samarbete under många år. Tillsammans arbetar vi även för att göra Göteborg till en spännande och kulturell stad att leva och arbeta i – samt för att stärka mångfalden inom filmskapandet.

Volvo är festivalens Lead Sponsor och även huvudpresentatör till Dragon Award Best Nordic Film, som är världens största filmpris där 1 000 000 kr delas ut till bästa nordiska film varje år.

Filmfönstret


Tillsammans har vi startat en ny populärkulturell arena, Filmfönstret. Med ett brett program och en kreativ och lekfull exponering vill vi tillsammans med Volvo Car Group locka fler nya besökare till festivalen samt bidra till en mer levande stad. Under festivalen 2017 var det tusentals besökare som besökte Filmfönstret och fick höra spännande samtal med kända regissörer, skådespelare och lyssna på populära artister.

http://www.volvo.com/home.html

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen

Thank you!
Something went wrong, please check that you provided a working e-mail address.