46:e festivalen 27 jan - 5 feb, 2023
Besökare
Bransch

Ackreditering

Läs mer om våra ackrediteringar och anmäl dig till Göteborg Film Festivals branschprogram.

46:e festivalen
27 Jan -
5 Feb, 2023

Göteborg Film Festival är Nordens ledande filmfestival och den främsta branschplattformen i regionen. I år kommer festivalen tillsammans med sina branschprogram Nordic Film Market och TV Drama Vision att vara tillbaka på plats i Göteborg!

Som ackrediterad får du tillgång till Göteborg Film Festivals branschprogram på plats i Göteborg, samt utvalt innehåll på vår Industry Platform. Vi erbjuder en bred uppsättning av ackrediteringar som ger tillgång till hela festivalprogrammet. Detta inkluderar aktiviteter så som branschseminarier, interaktiva mötesmöjligheter, presentationer av kommande nordiska filmer och dramaserier. Den nionde Nostradamus-rapporten kommer att presenteras senare under våren 2022. Alla ackrediterade gäster på Göteborg Film Festival 2022 kommer att få en exklusiv inbjudan.

Var en del av vår första hybrida filmfestival och upptäck nordiska talanger, film och dramaserier samt de senaste inom branschnyheter, affärstrender och mycket mer! 

För ackrediteringsförfrågningar, kontakta accreditation@goteborgfilmfestival.se 

Alla ackrediteringarna är nu slutsålda. Vi har behövt reducera antalet deltagare på grund av det nuvarande Covid-19 restriktionerna.

 

Industry–ackrediteringar

De ackrediteringar som gäller på plats i Göteborg inkluderar även en onlineackreditering där du får exklusiv tillgång till vår Industry Platform och Industry Lobby med seminarier, master classes och ett omfattande ”Who’s here” som öppnar upp för kontakt med andra ackrediterade. För svensk bransch erbjuder vi även ett handplockat innehåll från vårt onlineprogram, inklusive utvalda delar från Filmforum Sverige och Filmpolitiskt toppmöte. Alla ackrediterade i Sverige kommer dessutom få tillgång till Göteborg Film Festivals filmprogram på vår streamingtjänst Draken Film. 

Göteborg Film Festival 2022 genomförs i enighet med myndigheternas rekommendationer och restriktioner. Mer information om hur filmfestivalen påverkas av Covid-19 hittar du här 

Läs om betalningsvillkor här

 

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen

Thank you!
Something went wrong, please check that you provided a working e-mail address.