44:e festivalen 29 jan - 8 feb, 2021
Besökare
Bransch

Digitalt festivalpass

Här hittar du all information du behöver om årets digitala festivalpass. Hittar du inte det du letar efter är det bara att kontakta oss.

43:e festivalen
24 Jan -
3 Feb, 2020

I år kan vi tyvärr inte ses på biograferna som vanligt. Därför tar vi under 2021 istället festivalen hem till publiken. Under elva dagar kan du ta del av hela festivalen med exklusiva filmpremiärer och festivalatmosfär hemma i din egen soffa.

Med det digitala 11-dagarspasset får du en unik digital festivalupplevelse fylld med de mest efterlängtade nordiska premiärerna och internationella filmer som hyllats under året. Varje kväll med start 29 januari och fram till 8 februari presenteras nya filmpremiärer digitalt i vardagsrum över hela Sverige. 

Missa inte heller vår nya podcast där du får möjlighet att fördjupa dig i samtal om filmer, träffa filmskapare och lära känna oss som jobbar på festivalen.

Det här är 11-dagarspasset 

  • Tillgång till filmfestivalen hemifrån mellan 29 jan – 8 feb
  • Samtliga av festivalens filmer ingår – ingen extra biljett behövs
  • 70 filmer från hela världen
  • 3-4 premiärer varje dag som är tillgängliga under 6 – 24 h
  • Streaming via goteborgfilmfestival.se/online eller i vår app Draken Film
  • Guidning genom kvällarna av en programledare 
  • Tillgång att streama gamla utvalda festivalfavoriter

Så här funkar det

För att ta del av årets festival aktiverar/köper du ditt 11-dagarspass och skapar samtidigt ett personligt konto på goteborgfilmfestival.se/online

Du kan sedan logga in med ditt konto på goteborgfilmfestival.se/online eller i vår app ”Draken Film” och streama hela festivalen därifrån. Det går också att streama direkt i din tv (via Android TV, Apple TV eller Chromecast). Festivalen går enbart att streama i Sverige.

Om du är medlem i Göteborg Film Festival kan du kunna köpa det digitala festivalpasset för 225 kr. En kod skickas till din mejl för registrering av rabatten. Bli medlem här

Hjälp och frågor

Känns det svårt med det tekniska? Eller har du fler frågor om programmet? Du är alltid välkommen att höra av dig till oss på telefon eller mejl: info@goteborgfilmfestival.se eller 031-339 30 00

Det finns även en chatsupport på vår hemsida där du kan chatta direkt med vår supportteam. 


Digitalt 11-dagarspass
295 SEK

Digitalt festivalpass för 11 dagar.


Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen

Thank you!
Something went wrong, please check that you provided a working e-mail address.