48:e festivalen 24 jan - 2 feb, 2025
Besökare
Industry

Draken Film

Sveriges ledande streamingtjänst för kvalitetsfilm.

48:e festivalen
24 Jan -
2 Feb, 2025

Draken Film är Sveriges ledande prenumerationstjänst för kvalitetsfilm. Som prenumerant får du obegränsad tillgång till hela Draken Films bibliotek där du kan streama hundratals festivalfavoriter från Göteborg Film Festival, men också oförglömliga klassiker och utvalda independentpärlor från filmfestivaler över hela världen.

För filmälskaren som inte kan få nog har vi samlat kvalitetsfilm från hela världen i en och samma streamingtjänst. Filmerna är handplockade och noggrant utvalda av Draken Films redaktion och Göteborg Film Festivals programgrupp. I vårt stora utbud ingår allt från svenska bortglömda klassiker till omtyckta indie-snackisar, tillsammans erbjuder vi arthouse film som du inte kan hitta någon annanstans. Vi tror på handplockat innehåll och behöver inga algoritmer för att rekommendera bra film, detta gör istället vår kunniga redaktion.

Draken Film startades på Göteborg Film Festivals initiativ, som ser det som en viktig kulturpolitisk uppgift att göra filmberättelser från hela världen tillgängliga för den svenska publiken.

Filmfestival året runt

En prenumeration på Draken Film kostar 89 kr per månad. Som prenumerant får du tillgång till vårt bibliotek med över 1000 filmer som du kan streama var du vill, när du vill. Som medlem på Draken Film får du också regelbundet filmtips, intervjuer och essäer som ger nya perspektiv på filmerna vi älskar.

Bli prenumerant

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen