42:a festivalen 25 jan - 4 feb, 2019
Besökare
Bransch

Nordic Film Market

Göteborg Film Festivals plattform och marknad för ny nordisk film och TV-drama

42:a festivalen
25 Jan -
4 Feb, 2019

Nordic Film Market är den ledande marknaden för nordisk långfilm och mötesplatsen för den nordiska och internationella filmbranschen som deltar i Göteborg Film Festival. Under Nordic Film Market presenteras ny film tillgänglig för distribution, works in progress, filmprojekt i utveckling, nya talanger och trender inom film från Norden.

Nordic Film Market 2019 hålls på Biopalatset (Kungstorget 2) 31 januari – 3 februari. Ackrediteringen är nu öppen!

Preliminärt schema Nordic Film Market 2019 


Delta i Nordic Film Market

Att delta i Nordic Film Market är en utmärkt möjlighet att möta, mingla och interagera med den nordiska film och tv-branschen. Inbjudna inköpare, distributörer, sales-agenter och programsättare från hela världen får en exklusiv möjlighet att se ny film och upptäcka nya talanger från regionen. Alla filmvisningar och work in progress-sessioner hålls på Biopalatset på Kungstorget 2. Inköpare, festivalprogrammerare och sales-agenter har företräde till visningarna. Ingen press tillåten.

För att få tillgång till alla visningar och programpunkter under Nordic Film Market krävs en Nordic Film Market ackreditering. För tillgång till branschmötesplatser och för att gå på seminarier räcker det med en Network- eller Industry-ackreditering.

För frågor om Nordic Film Market kontakta industry@goteborgfilmfestival.se

Nordic Film Market stöds av Nordisk Film & TV Fond, Kreativa Europa, Region Västra Götaland, Scandinavian Films, Film i Väst och Kulturakademin.

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen

Thank you!
Something went wrong, please check that you provided a working e-mail address.