41:a festivalen 26 jan - 5 feb, 2018
Besökare
Bransch

Nordic Film Market

Nordic Film Market är Göteborg Film Festivals snabbt växande plattform för ny nordisk film och TV-drama

41:a festivalen
26 Jan -
5 Feb, 2018

Nordic Film Market är den ledande marknaden för nordisk långfilm och TV-drama och mötesplatsen för den nordiska och internationella filmbranschen som deltar i Göteborg Film Festival. Under Nordic Film Market presenteras ny film tillgänglig för distribution, work in progress, filmprojekt i utveckling, nya talanger och trender inom film från Norden. Nordic Film Market 2018 sker på Biopalatset (Kungstorget 2) 1–4 februari.

Kolla in de filmer, works in progress och projekt i utveckling som presenteras under Nordic Film Market 2018

Ackreditera dig till Nordic Film Market här


Delta i Nordic Film Market

Att delta i Nordic Film Market är en utmärkt möjlighet att möta, mingla och interagera med den nordiska film och tv-branschen. Inbjudna inköpare, distributörer, sales-agenter och programsättare från hela världen får en exklusiv möjlighet att se ny film och upptäcka nya talanger från regionen. Alla filmvisningar och work in progress-sessioner hålls på Biopalatset på Kungstorget 2. Inköpare, festivalprogrammerare och sales-agenter har företräde till visningarna. Ingen press tillåten.

För att få tillgång till alla visningar och programpunkter under Nordic Film Market krävs en Nordic Film Market ackreditering. För tillgång till branschmötesplatser och för att gå på seminarier räcker det med en Network- eller Industryackreditering.

 

Nordic Film Market stöds av Nordisk Film & TV Fond, Creative Europe, Region Västra Götaland, Göteborgs Stad, Scandinavian Films och Film i Väst.

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen

Thank you!
Something went wrong, please check that you provided a working e-mail address.