43:e festivalen 24 jan - 3 feb, 2020
Besökare
Bransch

Nordic Film Market

Göteborg Film Festivals plattform och marknad för ny nordisk film och TV-drama

43:e festivalen
24 Jan -
3 Feb, 2020

Nordic Film Market är den ledande marknaden för nordisk långfilm och mötesplatsen för den nordiska och internationella filmbranschen som deltar i Göteborg Film Festival. Under Nordic Film Market presenteras ny film tillgänglig för distribution, works in progress, filmprojekt i utveckling, nya talanger och trender inom film från Norden. 

Delta i Nordic Film Market

Att delta i Nordic Film Market är en utmärkt möjlighet att möta, mingla och interagera med den nordiska film och TV-branschen. Inbjudna inköpare, distributörer, sales-agenter och programsättare från hela världen får en exklusiv möjlighet att se ny film och upptäcka nya talanger från regionen. Alla filmvisningar och works in progress hålls på Biopalatset på Kungstorget 2. Distributörer och inköpare, festivalprogrammerare och säljagenter har företräde till visningarna. Ingen press tillåten.

För att få tillgång till alla visningar och programpunkter under Nordic Film Market krävs en Nordic Film Market ackreditering. För tillgång till branschmötesplatser och för att gå på seminarier räcker det med en Industry Day- eller Industry-ackreditering. För frågor om Nordic Film Market kontakta industry@goteborgfilmfestival.se

Nordic Film Market stöds av Nordisk Film & TV Fond, Kreativa Europa, Region Västra Götaland, Scandinavian Films och Film i Väst.

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen

Thank you!
Something went wrong, please check that you provided a working e-mail address.