48:e festivalen 24 jan - 2 feb, 2025
Besökare
Industry

Nostradamus @ Audiovisual Days 2023

Den 9 november gästar Göteborg Film Festival Audiovisual Days där rapportförfattaren Johanna Koljonen ger en uppdaterad presentation av årets Nostradamus-rapport ”Everything Changing All at Once”. 2023 års rapport är den tionde i ordningen och under Audiovisual Days bjuder Göteborg Film Festival i samarbete med Kulturakademin in till ett jubileumsfirande av Nostradamus med tillbakablickar på tidigare […]

48:e festivalen
24 Jan -
2 Feb, 2025

Den 9 november gästar Göteborg Film Festival Audiovisual Days där rapportförfattaren Johanna Koljonen ger en uppdaterad presentation av årets Nostradamus-rapport ”Everything Changing All at Once”.

2023 års rapport är den tionde i ordningen och under Audiovisual Days bjuder Göteborg Film Festival i samarbete med Kulturakademin in till ett jubileumsfirande av Nostradamus med tillbakablickar på tidigare rapporter.

”Everything Changing All at Once” presenterades under filmfestivalen i Cannes 2023, och utforskar bland annat de potentiella effekterna av artificiell intelligens och den teknologiska utvecklingens påverkan på den audiovisuella sektorn, filmbranschens behov av att engagera unga publikgrupper såväl som att skapa hållbara strategier för nya talanger, och den senaste utvecklingen av affärs- och finansieringsmodeller för film och serier.

Nostradmus @ Audiovisual Days, torsdag 9 november
08.30 – Göteborg Film Festival bjuder på frukost
09.00 – ”Everything Changing All at Once” – Johanna Koljonen ger en uppdaterad presentation på svenska av den tionde Nostradamus-rapporten
Programmet genomförs på Visual Arena (Lindholmspiren 3-5, Göteborg) och kommer även livesändas.

Audiovisual Days arrangeras 8–10 november 2023 av Lindholmen Science Park.

Läs mer om programmet och boka din plats HÄR

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen