48:e festivalen 24 jan - 2 feb, 2025
Besökare
Industry

Göteborg Film Festival söker
Ackrediteringsansvarig

Göteborg Film Festival startades 1979 och är idag Nordens största filmfestival, med 270 000 besök årligen. Festivalen visar cirka 250 filmer från omkring 80 länder. Festivalen presenterar varje år även ett program som riktar sig till de omkring 2000 ackrediterade branschdeltagare från hela världen som besöker Göteborg. Den 48:e upplagan av Göteborg Film Festival äger rum 24 januari – 2 februari 2025.

Inför festivalen 2025 söker vi nu en Ackrediteringsansvarig. I denna nyckelroll har du ansvaret för ackrediteringar, administration, betalnings- och faktureringsprocesser, och festivalens back office-system. Du kommer att hantera utskrift av ackrediteringar, planering av mötesplatser och fysiska uppsättningar av ackrediteringsdisk på Hotel Draken som är branschcentrum under festivaldagarna. Tillsammans med Gästansvarig utgör du ledning för festivalens gäst- och ackrediteringsavdelning.

Din roll är avgörande för att skapa en positiv upplevelse för våra gäster och ackrediterad filmbransch som besöker festivalen. Du kommer att ha nära samarbete med andra avdelningar för att säkerställa en smidig och koordinerad ackrediteringsprocess.

Vi söker dig som,

  • Har dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Är ansvarsfull, stresstålig och självständig
  • Har mycket god administrativ förmåga
  • Har god förmåga till samarbete och internkommunikation.
  • Har goda kunskaper i Excel
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska

Meritande är även ytterligare språkkunskaper, digital kommunikation, erfarenhet av filmbranschen samt erfarenhet av serviceyrken.
Tjänsten är en projektanställning som totalt omfattar 3,5 månader fördelat mellan oktober 2024 till februari 2025. Inledningsvis deltid för att sedan övergå till heltid, eller enligt överenskommelse. Att jobba på festivalen ger möjlighet att vara en del av ett dynamiskt och inspirerande team som arbetar för en minnesvärd upplevelse.

Ansökan ska bestå av CV och kortfattat personligt brev. Skicka din ansökan till josef.kullengard@goteborgfilmfestival.se 
Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Josef Kullengård på 073-076 60 89.
Sista ansökningsdag är 15 augusti 2024, men ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan dess.

Göteborg Film Festival arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen