41:a festivalen 26 jan - 5 feb, 2018
Besökare
Bransch

TV Drama Vision

TV Drama Vision är ett två-dagars seminarium med fokus på nordiskt TV drama som presenterar de senaste internationella trenderna inom TV drama. Årets tema är The Golden Era of Drama.

41:a festivalen
26 Jan -
5 Feb, 2018

Om TV Drama Vision

TV Drama Vision är ett internationellt årligt två-dagars seminarium med fokus på TV drama från de nordiska länderna som även presenterar samtal om de senaste internationella trenderna, masterclasses med nyckelpersoner från branschen och en omfattande presentation av kommande nordiska tv serier. Med deltagare på scenen och i publiken bestående av producenter, finansiärer, manusförfattare, sales-agenter, representanter från de mest framstående mediabolagen såväl som andra delar av branschen, är TV Drama Vision den huvudsakliga mötesplatsen för bransch inom nordisk och internationell TV drama.

TV DRAMA VISION 2018 ÄR SLUTSÅLT

Se schemat för TV Drama Vision 2018 här 

En PDF av tryckta programmet kommer att presenteras här nästa vecka.

Deltagare TV Drama Vision (updated 2018-01-15) 

Datum, tid och plats:
Onsdag, 31 januari: 11:30-17:30
Torsdag, 1 februari: 09:15-16:00
Plats: Biopalatset, Kungstorget 2

Några av de betydande personer som gästat scenen under TV Drama Vision under åren har varit Andy Harries (chief executive på Left Bank Pictures), Tony Grisoni (skapare av Red Riding och Southcliffe), Anne Kolbjørnsen (producent för Lilyhammer), Yael Hedaya (manusförfattare till origialserien av In Treatment), Greg Poehler (skapare av Welcome to Sweden), Henrik Björn (skapare av Jordskott), David Madden (president av Fox Television Studios), Antony Root (EVP av program och produktion på HBO Europe) och Armando Iannucci (skapare av Veep).

Se det fullständiga programmet och deltagarlista för TV Drama Vision 2017 här

Med stöd av
Partner

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen

Thank you!
Something went wrong, please check that you provided a working e-mail address.