46:e festivalen 27 jan - 5 feb, 2023
Besökare
Bransch

Lediga tjänster – Göteborg Film Festival

46:e festivalen
27 Jan -
5 Feb, 2023

Göteborg Film Festival är Nordens största filmfestival, och en av Europas största filmfestivaler, som lockar omkring 160 000 besök varje år. Ta chansen att bli en del av vårt ständigt växande team.

Som den ledande internationella filmfestivalen i Norden tar Göteborg Film Festival film från hela världen till Göteborg och är samtidigt en språngbräda ut i världen för ny nordisk film. Festivalen startades 1979 och har sedan dess kommit att bli en självklar del av stadens kulturliv. Festivalen har varje år drygt 160 000 besök och erbjuder cirka 450 filmer från ett 80-tal länder.

Branschchef

Vi söker nu en branschchef som vill leda Göteborg Film Festivals verksamhet riktad mot svensk och internationell filmbransch och ytterligare utveckla festivalens internationella position som ett nav i nordisk filmkultur och en språngbräda mot världen för nordiska film- och tv-produktioner.

Mediesäljare

Mediesäljare till Göteborg Film Festival Vill du jobba på marknadsavdelningen för Nordens största filmfestival? Vi söker dig som gillar försäljning och har ett intresse för film och kultur. Som mediesäljare på Göteborg Film Festival har du ansvar för försäljning av samtliga kommersiella ytor i digitala kanaler, event och trycksaker. I din roll ingår både nykundsbearbetning […]

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen

Thank you!
Something went wrong, please check that you provided a working e-mail address.