46:e festivalen 27 jan - 5 feb, 2023
Besökare
Bransch

Exponeringserbjudanden

47:e festivalen
26 Jan -
4 Feb, 2024

Nordens främsta mötesplats för branschen

Göteborg Film Festival är Nordens ledande filmfestival och en primär mötesplats för film- och tv-branschen. Ta del av festivalens exponeringserbjudanden för att nå ut till festivalens branschbesökare.

Annonsera på Nordens största filmfestival
Den 27 januari – 5 februari 2023 arrangeras den 46 upplagan av Göteborg Film Festival med ett omfattande filmprogram och diverse kringarrangemang såsom seminarier, fester och branschmöten. Med mer än 270 000 filmbesök, på biograf och online, är Göteborg Film Festival inte bara nordens största filmfestival, utan också det viktigaste årliga arrangemanget för nordisk film och TV-bransch.

Festivalen erbjuder attraktiva exponeringsmöjligheter till annonsörer. Ett antal olika trycksaker produceras för festivalen i olika format och upplagor, och utgör en unik möjlighet för företag att exponeras gentemot en stor och bred publik samt representanter ur nordisk och internationell filmbransch. Förutom annonsutrymmen i festivalprogrammet och trycksaker mot branschen erbjuds även möjligheten att synas på webb, profilkläder och kring festivalcentret.

Är ni intresserade av att sponsra någon av våra branschfester eller hålla en cocktail under filmfestivalen?
Kontakta industry@goteborgfilmfestival.se 

Get our industry newsletter

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen