43:e festivalen 24 jan - 3 feb, 2020
Besökare
Bransch

Gratis sommarbio

Under två kvällar i augusti bjuds göteborgarna på storfilm under bar himmel i Trädgårdsföreningens fina omgivningar.

43:e festivalen
24 Jan -
3 Feb, 2020

Ta fram filten eller slå dig ned direkt i gröngräset i Trädgårdsföreningens fina omgivningar framför Palmhuset. Där spänner Göteborg Film Festival Open Air upp en gigantisk filmduk och bjuder på gratis film i sommarskrud under två kvällar i augusti.

Göteborg Film Festival går av stapeln när Göteborg och Norden är som mörkast och kallast. Då är biografen den perfekta platsen för publiken att mötas av filmmagi. Men film är inte bara till för att upplevas inomhus och på vintern. Göteborg Film Festival Open Air vill skapa sommarens vackraste filmupplevelse när göteborgarna bjuds på storfilm under bar himmel i Trädgårdsföreningen, Göteborgs vackraste vardagsrum.

Visionen med Open Air är att vara inkluderande och välkomnande och fungera som introduktion till kulturupplevelser för nya besökare såväl som en oförglömlig filmhändelse för inbitna cineaster.

Sommaren 2020 hoppas vi att få ta vår utomhusbio på turné runt om i Västsverige och att samarbeta för att skapa magiska kvällar med film under stjärnorna.

Göteborg Film Festival Open Air sker i samarbete med Trädgårdsföreningen och genomförs med stöd av Göteborgs Stad.

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen

Thank you!
Something went wrong, please check that you provided a working e-mail address.