42:a festivalen 25 jan - 4 feb, 2019
Stäng
Besökare
Bransch

Julmys med Göteborg Film Festival

Varmt välkommen till Göteborg Film Festivals kontor för att fynda dina bästa julklappar!

43:e festivalen
24 Jan -
3 Feb, 2020

Har du alltid undrat hur det ser ut bakom filmfestivalskulisserna? Vill du dricka glögg med en festivalmedarbetare? Varmt välkommen till Göteborg Film Festivals kontor för att fynda dina bästa julklappar! Den 21 december öppnar vi upp dörrarna till vinterns mest filmiska julmys.

Släpp julkappshetsen nu. För vad kan vara mer uppskattat än ett festivalpass som ger din vän tillgång till alla Göteborg Film Festivals seminarier och aktiviteter på Festivalarenan? Och om det dessutom ingår ett presentkort som går att byta in mot en biobiljett? Biljetter till vinterns mysigaste barnfilmsfestival till syskonbarnen? En filmfestivalsväska till favoritkollegan och en festivalmössa till din frusne filmnörd till svåger? En litografi från tidigare festivaler till din konstintresserade faster?

Julklappshandla här och bespara dig stressen på stan. Vi kommer att bjuda på glögg och ge dig möjligheten att köpa våra julklappar på plats. Du kan redan nu kika på dem i vår shop. Vi på filmfestivalen finns självklart på plats för att mingla, prata och ta del av den goda stämningen. Juklappshandlingen sker på vårt kontor på Herulins plats den 21 december.

Varmt välkomna!

Datum: 21 december, 15:00 – 19:00
Plats: Göteborg Film Festivals kontor, Heurlins plats 9, vån 4.
Läs mer i vårt Facebook event. 

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen

Thank you!
Something went wrong, please check that you provided a working e-mail address.