46:e festivalen 27 jan - 5 feb, 2023
Besökare
Bransch

Medlemsvisning: Annette

Den 15 december på Capitol

47:e festivalen
26 Jan -
4 Feb, 2024

Onsdagen den 15 december kör vi årets sista medlemsvisning när vi förhandsvisar Annette, Leos Carax Cannes-hyllade musikal i vilken Adam Driver och Marion Cotillard skiner i huvudrollerna. 

Annette berättar historien om komikern Henry och den internationellt berömda sångerskan Ann. I rampljusets sken är de det perfekta paret; lyckliga och glamorösa. När deras dotter, Annette föds – ett barn med en mycket speciell gåva – kommer deras liv att förändras för alltid. 

Ackompanjerad av nyskriven musik från Sparks, bjuder den franske excentrikern Leos Carax på en visuell filmfest som skakar om och väckte stor uppmärksamhet på årets Cannes Film Festival.

Regeringen har beslutat, på inrådan från Folkhälsomyndigheten, att från 1 december ska alla över 18 år kunna visa ett giltigt covidbevis, dvs ett vaccinationsbevis tillsammans med ID-handling för att få gå på bio i salonger med 100 platser eller fler. Då Capitol tar in 200 personer och vi vill att så många medlemmar som möjligt ska ha möjlighet att gå på visningen kommer vi att kontrollera covidbevis vid visningen. Så kom i tid och ha gärna covidbeviset nära till hands. Covidbevis löser du på covidbevis.se

Boka din plats till medlemsvisningen här

Ta sedan med ditt medlemskort, covidbevis och en utskrift på biljetten eller visa upp den i din telefon. Biljetterna är onumrerade så det är fri sittning i salongen.

Har du vänner eller bekanta som vill bli medlemmar i festivalen kan man bli det här


Medlemsvisning: Annette 
Tid: Onsdag 15 december, 18:00 
Plats: Capitol, Skanstorget 1
Regissör: Leos Carax
Längd: 141 minuter 
Biopremiär: 17 december 

Annette visas i samarbete med TriArt Film.

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen