42:a festivalen 25 jan - 4 feb, 2019
Besökare
Bransch

Branschevent

Event och seminarier under Nordic Film Market och TV Drama Vision.

42:a festivalen
25 Jan -
4 Feb, 2019

Detta är ett urval av seminarier, du hittar fler på program.goteborgfilmfestival.se

 

Lördag, 27 januari

Bar Talk: Boksläpp med Lisa Ohlin
Festivalarenan (Auktionsverket Kulturarena), 18.30-19.00
Lisa Ohlin är regissör och manusförfattare. Just nu är hon mitt i inspelningarna av kriminalserien Stockholm Requiem. Men den här kvällen möter vi henne som bokförfattare. Så här står det på baksidan av Ravinen: ”En dag tog det stopp. Efter sex långfilmer och många timmars TV-serier kunde jag plötsligt inte komma ihåg varför jag älskat mitt jobb så mycket. Jag blev tvungen att undersöka mitt förhållande till filmen och strukturerna i den bransch jag är en del av. Det här är min resa.” Möt Lisa Ohlin i ett samtal om hennes erfarenheter och villkoren i filmbranschen, Moderator är Andrea Östlund, också hon regissör och manusförfattare.
Programpunkten är ett samarbete med Kulturakademin Trappan.

 

Söndag, 28 januari

Kan man jobba med film?
Arena Första Lång, 09.30-12.00 
Efterfrågan på filmarbetare är större än någonsin. Inom ett par år förväntas många fler internationella storproduktioner i till Sverige vilket innebär stora möjligheter för de filmarbetare som kan det internationella arbetsprotokollet och som uppfyller fastställda kompetenskrav för sin teamfunktion. Men vilka kunskaper krävs för olika yrkesroller i filmteamet? Susanne Lundqvist, produktionsrådgivare på Film i Väst berättar om framtidens goda jobbutsikter för filmarbetare och hur man får in en fot i branschen om man helt saknar erfarenhet. Charlotte Gimfalk, utbildningsledare på Filmarbetarutbildningen reder ut vad man behöver kunna för att kvalificera för en specifik teamfunktion och vad som krävs för att få jobb på spelfilm och TV-serier överhuvudtaget.
Programpunkten arrangeras i samarbete med Film i väst och Filmarbetarutbildningen i Trollhättan. 

Nya röster, perspektiv och pris
Festivalarenan (Auktionsverket Kulturarena), 11.00-12.30
De utvalda filmarna i projektet Röst tillkännages! Röst är ett samarbete där Folkets Bio, Svenska Filminstitutet och Sveriges Television inför höstens val uppmanat etablerade regissörer och nya filmskapare att göra kortfilm för att inspirera till politiskt engagemang och få fler att rösta. Svenska Filminstitutet tar genom sin nya stödordning ett nationellt ansvar för talangutveckling. Med en Talang Think Tank, ett nytt regionalt stöd till talangutveckling och en lågbudgetsatsning, skapas nya förutsättningar för svensk film och de som gör den. Här får vi veta hur!
Under Internationella Komedifilmfestivalen utlystes en komedi-manustävling – i jakt på nya perspektiv – i ett samarbete mellan festivalen, Svenska Filminstitutet och SVT. Pristagaren avslöjas här!
Programpunkten genomförs i samarbete med Svenska Filminstitutet, SVT och Internationella Komedifilmfestivalen.
Medverkande: Kristina Börjeson, chef filmstöd, SFI, Klara Grunning, dokumentärfilmskonsulent, Erika Wasserman, kortfilmskonsulent, Helen Ahlsson, filmkonsulent talang, Lina Norberg Johansson, talangansvarig, Calle Marthin, långfilmskonsulent Svenska Filminstitutet, Malin Nevander, utvecklingschef SVT Drama, Nisti Stêrk, festivalchef Internationella Komedifilmfestivalen.

Master Class Alicia Vikander
Stora teatern, 12.30-15.00 
På engelska 
Alicia Vikander hyllas ordentligt under årets festival. Hon spelar huvudrollen i Lisa Langseths Euphoria, som tävlar i Nordic Competition och hedras med ett eget retrospektiv, som innehåller både svenska genombrott och internationella succéer. Och hon är 2018 års mottagare av Nordic Honorary Dragon Award. Dessutom medverkar Göteborgs egen Oscarsvinnare i ett samtal om karriär, konstnärliga utmaningar, det egna produktionsbolaget Vikarious Productions och kanske ett och annat göteborgsminne. Programpunkten inleds med en visning av Euphoria.

Bar Talk: Boksläpp: Femton år ny svensk film
Festivalarenan (Auktionsverket Kulturarena), 18.30-19.15 
Det ska till en fransk forskare för att få ihop en samlad genomgång och analys av den samtida svenska filmen. Aurore Berger Bjursell heter hon och är verksam vid Sorbonne och La Châtre. Femton år ny svensk film – tendenser, teman och talanger heter den svenska översättningen av boken, som är baserad på 350 sedda långfilmer, gjorda av 252 filmare. Alla granskade med en objektiv nyfikenhet och utan gränser mellan ”kultur” och ”populärkultur”. Dessutom får vi svar på saker som hur många fönster och broar det hoppats från i svensk 2000-talsfilm. Författaren diskuterar sina tankar och slutsatser med en panel bestående av filmskribenten Kaly Halkawt, filmprofessorn Göran Du Rees och bokens redaktör Carl Henrik Svenstedt. Samtalet avslutas med en kommentar från samlade svenska filmkritiker.
Moderator: Gunnar Bergdahl, journalist och filmare

Akademin Valand på Göteborg Film Festival – Nya Perspektiv
27 januari–2 februari
Akademin Valand bjuder in till filmvisningar, utställningar och samtal under festivalen. FKV – Filmklubb Valand presenterar en kortfilm ur festivalprogrammet med efterföljande samtal varje dag 19.00 mellan söndag och fredag. Studenterna bjuder också in till dagliga work in progress visningar. Dessutom:
Queera visningar – Tove Pils och Linnea Petersdotter m.fl,
The Swedish Archive for Queer Moving Images – Anna Linder
When I grow up I want to be a black man – Jyoti Mistry
#FlerOchFler – Shahab Mehrabi
Valand – Stdh work in progress – Edvina Koda Sander m,fl.
Ett manifest för teatern – läsning och samtal med Monica Wilderoth
UtställningarFulla kvinnor – Lisa Forslund
The Hate – Cecilia Torquato
Droppar ur havet – YouTube in i finrummet
Fri entré. Läs mer akademinvaland.gu.se/publikt/giff

 

Måndag, 29 januari

SMart på Göteborg Film Festival
Bio Roy, 09.00–12.00
Den sociala tryggheten för frilansare inom film måste förbättras! Hur gör vi? Att sakna möjlighet att ta del av samhällets grundläggande sociala skyddsnät; A-kassa, sjukförsäkring, semesterersättning, föräldraförsäkring, har normaliserats för många frilansare.
SMart produktionshus ordnar panelsamtal om bristen på sociala skyddsnät för frilansare och hur framtidens lösningar kan se ut. I panelen hittar vi Anna Serner, Svenska Film Institutet. Ulrika Källén, KLYS, Christina Olofsson, ordf. Sveriges Filmregissörer, Mats Essmyr, utredare TCO, Eleonor Falhén, Teaterförbundet, Iwona Prei, VD SMart Produktionshus och Intercult. Därefter blir det workshop: Nu startar vi ett kooperativt produktionshus! Varför? Hur? För vem?
Leds av SMart Produktionshus
Pris: Kostnadsfritt för medlemmar i SMart och ackrediterade deltagare Göteborg Film Festival. Övriga: 200kr

Bar Talk: Fokus: Nationalism – En typisk svensk film!?
Festivalarenan (Auktionsverket kulturarena), 18.30-19.00
På engelska
Vad menar vi egentligen när vi säger en typisk svensk film och finns det egentligen något specifikt som kännetecknar den nationella filmen i de nordiska länderna? Steve Gravestock är ansvarig för det nordiska programmet på Toronto International Film Festival. Mariah Larsson är filmprofessor och har bland annat skrivit om nationell film och ”den svenska synden”. Milad Alami är regissör till danska The Charmer, en film om en iransk man som desperat försöker träffa en kvinna, för få stanna i Danmark. Här diskuterar de runt begreppet nationell nordisk film.
Moderator: Andrea Reuter

 

Tisdag, 30 januari

Lunch Talk. Master Class: Dennis Tupicoff – färgstark animatör med mörker i fokus
Festivalarenan (Auktionsverket Kulturarena), 12.00-12.45
På engelska
Dennis Tupicoff är en av Australiens mest innovativa och internationellt erkända animatörer. Han har gjort ett antal prisbelönade filmer och rör sig fritt mellan dokumentär och fiktion, animation och live action, komedi och drama, och spännande kombinationer däremellan. Tupicoffs filmer rör sig ofta runt teman som minnen och föreställning. Och döden. Han säger själv att han är närmast besatt av den och låter det mörka ämnet kontrastera mot de färgstarka och levande bilderna. Några av hans mest kända filmer är Dance of Death, The Darra Dogs, His Mother’s Voice, Into the Dark och från A Photo of Me. Under denna Master Class, som hålls på engelska, kommer vi att få en inblick i hans kreativa process och höra mer om hans nu pågående arbete. Samtalet leds av Midhat ”Ajan” Ajanovic, filmforskare, författare och programmedarbetare på Göteborg Film Festival.

Bar Talk: Kreativ distribution
Festivalarenan (Auktionsverket Kulturarena), 18.30-19.00 
Biograferna ligger i riskzonen på grund av den växande VOD-marknaden och det blir het debatt när Netflix originalproduktioner letar sig in i huvudtävlingen i Cannes. Är det dags att släppa på alla gamla gränser och välkomna nya initiativ som öppnar upp både för filmare och publik och kan vi hitta kombinationer som inte gör biografen eller festivalerna till förlorare? Folkets bio är för andra året med i Scope 100, där utvalda publikambassadörer väljer ut sin favoritfilm för biografdistribution; förra året blev det isländska Heartstone som fick möta den svenska biopubliken. Draken film är festivalens VOD-tjänst, som experimenterar med VOD och biorelease. Här möts Katrina Mathsson, verksamhetsledare Folkets Bio, Olle Agebro, innehållsansvarig på Draken film och Lizette Jonjic, från Zentropa Sweden, i ett samtal om möjliga och omöjliga distributionsidéer, i en filmvärld i ständig förändring. Samtalet modereras av Karin Ekberg, regissör, manusförfattare och producent, med egna erfarenheter av kreativt distributionsarbete.
Programpunkten är ett samarbete med Folkets Bio.

Master Class: Armando Iannucci
Festivalarenan (Auktionsverket Kulturarena), 17.00-17.45
På engelska
Armando Iannucci har kallats den brittiska humorns spinndoktor och är en av världens främsta politiska satiriker. Han är flerfaldigt Emmy- och BAFTA-belönad och har skapat tv-serier som The Thick of It och Veep. 2010 Oscarnominerades han för bästa manus efter förlaga för In the Loop, en film som han även regisserade och besökte festivalen med. Nu är han tillbaka med nya The Death of Stalin, en hejdlöst underhållande svart satir om maktkampen inom kommunistpartiet efter Stalins död, med namn som Steve Buscemi, Michael Palin och Andrea Riseborough i rollistan. Möt honom i ett samtal med Jan Lumholdt, ordförande i Svenska Filmkritikerförbundet.

 

Onsdag, 31 januari

Bar Talk: Nordiska filmkritiker kritiserar nordisk film
Festivalarenan (Auktionsverket Kulturarena), 18.30-19.00
Vi samlar några nordiska filmkritiker och tittar närmare på den nordiska filmen, med respektive lands Oscars-bidrag som utgångspunkt. Vad har The Square, Thelma, Tom of Finland, Du försvinner och Under the Tree gemensamt, eller vad är det som skiljer dem åt? Vad saknas i den svenska, norska, finska, danska och isländska filmen, och vad finns det för mycket av?
Samtalet är ett samarbete med Svenska filmkritikerförbundet.
Medverkande: Jan-Erik Holst, Jan Lumholdt, Nanna Frank Rasmussen, Mattias Oscarsson, mfl filmkritiker
Moderator: Andreas Degerhammar, kommunikationschef Göteborg Film Festival

 

Torsdag, 1 februari

Bar Talk Talk: Casting och representation – en färgblind kombination?
Festivalarenan (Auktionsverket Kulturarena), 18.30-19.00
Hur tänker regissörer, manusförfattare, producenter och rollsättare när de tillsätter en roll? Blir ursprunget och utseendet ibland viktigare än talangen? Har vi blivit och kan vi bli bättre på representation när det gäller rollsättning inom film och tv? Hur ser det ut på teatern, som verkar har kommit längre vad gäller representation i sina ensembler? Tillsammans med moderatorn, skådespelaren och producenten, Nisti Stêrk diskuterar rollsättarna Tusse Lande (Millenium-trilogin, Solsidan) och Maria Kiisk (Fröken Frimans krig, Innan vi dör), Mattias Andersson, konstnärlig ledare på Backa teater och regissören Andrea Östlund (30 grader i februari, Vår tid är nu) tillståndet i den svenska film- och tv-världen.
Seminariet är ett samarbete med Stêrk Production.

 

Fredag, 2 februari

Moving Sweden – Seminar:
Reflections from the experts
Biopalatset 9, 09.00–1045
In English
No less than five films supported by Moving Sweden have their world and/or Nordic premiere during Göteborg Film Festival. Moving Sweden has invited four cinematic experts to reflect on the new films and show clips that highlight their personal choice of creative elements. The filmmakers will then join the experts on stage for an in-depth discussion about the artistic choices in the selected scenes.
Moving Sweden is a micro budget scheme intended to give both new and experienced filmmakers a chance to challenge their creativity and explore new formats. The scheme supports films at various length and also short series. Supported projects will be aired on SVT.
Moving Sweden is a co-operation between the Swedish Film Institute and Swedish Television (SVT) together with the regional funds; Filmregion Stockholm-Mälardalen, Filmpool Nord, Film i Väst, Film i Skåne and Regionala resurscentrums samarbetsråd.
Open for all accredited.
Filmloving experts: Jacobine van der Vloed (Director & Head of Studies ACE Producers), Petri Kemppinen (CEO Nordic Film and TV Fund), Aranka Matits (Acquisitions & Co-Production Scout, Founder of Featurette and partner in Nine Film) and Nikolaj Nikitin (Berlinale delegate, Founder & Director of SOFA).
Film makers: Ahmed Abdullahi, Lena Bergendahl, Ester Martin Bergsmark, Jesper Ganslandt, Marioan Hosseini, Jennifer Rainsford and Julia Thelin.
Producers: Eliza Jones, Anna-Maria Kantarius , Hedvig Lundgren and Veronica Öhnedal.
Moderator: Helen Ahlsson, Film Commissioner – Moving Sweden, Swedish Film Institute

Breaking Taboos – A master class about the difference between the stories you create and the stories that create you
Matteuskyrkan, Djurgårdsgatan 17, 09.30-12.00
Organized by Kulturakademin, In English
Is it possible to write a fierce story without living a fierce life?
Do you believe you can remain hidden, invulnerable and still create something of lasting value?
When it comes to truly great stories, is the writer really the creator or the one being created – the one being rewritten?
Lecturer: Tatjana Samopjan (formerly Andersson)
Price: Free of charge, Pre-registration required before January 31: www.kulturakademintrappan.se
A collaboration between Kulturakademin and Göteborg Film Festival

Master Class: Margarethe von Trotta
Festivalarenan (Auktionsverket Kulturarena), 15.00-15.45
På engelska
Margarethe von Trotta var en av de viktigaste regissörerna inom New German Cinema och gjorde, tillsammans med regissörer som Werner Herzog och Rainer Werner Fassbinder, den tyska filmen till en av Europas mest spännande under 1970-talet. Hon har regisserat filmer som Katharina Blums förlorade heder, Christa Klages stora förtvivlan, Rosa Luxemburg, Kvinnorna på Rosenstrasse och Hannah Arendt och tagit emot ett stort antal priser och utmärkelser världen över. I år gästar hon festivalen med sin nya film, Forget About Nick, en komedi om två kvinnor i New York. Hon arbetar också med sin första dokumentär, en film om Ingmar Bergman, med fokus på de sex år som han bodde och arbetade i München. Här pratar hon om sitt konstnärsskap och om Ingmar Bergman, i ett samtal med Jannike Åhlund, ordförande för Bergmancenter på Fårö.

Development Hell – Writers, producers and broadcasters sharing experiences
Kulturakademin, Södra Allégatan 1b, 15.20–17.00
Organized by Manusfabriken, in English
Development processes raise many difficulties. Often projects get stuck or end up in the bin. Development consumes time, energy and money for everyone involved. How can we improve the processes and minimize the failure rate? A panel discussion with a mix of Swedish and international participants.
Participants: Malin Nevander, Head of development at SVT Drama (Sweden), Vincent Poymiro, Screenwriter (France), Tatjana Samopjan (f.d. Andersson), Creative development producer (Sweden), Jan Benneman, VP of Acquisitions & Co-Productions, Dynamic Television (Germany). Moderated by Nicola Lusuardi, Torino Film Lab (Italy).
Partners: A collaboration between Torino Film Lab, Manusfabriken, Alma Manusutbildning and Kulturakademin.
Pre-registration required: www.manusfabriken.se

Nostradamus – Do or die?
Biopalatset 9, 16.00
Medieanalytikern Johanna Koljonen presenterar den femte årliga rapporten av Nostradamus, som bevakar och analyserar de snabba förändringarna i film och TV-branschen.
Enbart för ackrediterade gäster.
Read more on goteborgfilmfestival.se/en/bransch/nostradamus

Bar Talk: Finissage och Master Class med Laurie Anderson
Festivalarenan (Auktionsverket Kulturarena), 18.30-19.50
På engelska
Vi stänger festivalveckans utställning av Laurie Andersons och Hsin-Chien Huangs VR-verk med ett extra långt och härligt Bar Talk! Passa på att se The Chalk Room, ta en öl och lyssna på VR-snillen som spekulerar. Efter Master Class med Laurie Anderson är det dags för Headset – Samtal om VR – utifrån ett narrativt perspektiv: Vilka är svårigheterna med, och möjligheterna att styra publiken och dess upplevelse genom den historia man vill berätta? Hur förhåller man sig till begrepp som tid och rum, abstraktion och realism? Och hur ställer man sitt skapande i relation till ”det konventionella”, om det inte finns någon konvention?

I samtalet, som modereras av VR-specialisten Annika Gustafson, deltar: Laurie Anderson, filmskapare, musiker, konstnär, kompositör; Sara Tirelli, italiensk filmskapare som arbetar i gränslandet mellan konst och film och som under sitt Artist in production-residency i Västra Götalandsregionen experimenterar med VR-tekniken; regissören Johannes Nyholm, som arbetar med VR-projektet The Hoarder, som nyligen fick stöd från Svenska Filminstitutets nya satsning Neon.

Finissage och Headset är ett samarbete med Kultur i väst/Västra Götalandsregionen, Kultur i Halland/Region Halland, Narrativ VR Lab/Visual Arena, Lindholmen Science Park och BoostHbg.

Kvällens program:
18.30-19.10 Master Class: Laurie Anderson
19.10-19.50 Headset – Samtal om VR: Laurie Anderson, Sara Tirelli och Johannes Nyholm

 

Lördag, 3 februari

The pilot as a contract ­– A masterclass by Vincent Poymiro
Comfort Hotel, Skeppsbroplatsen 1 (Stenpiren), 16.00-17.00
Organized by Manusfabriken, In English
The first episode of a tv-series should serve as a contract with the viewers. It needs to achieve the difficult task of being expositional in terms of the arena and characters, while at the same time trigger the central conflict and the main storylines. This masterclass will focus on the specifics and how to avoid the pitfalls.
Participants: Vincent Poymiro, Torino Film Lab
Pre-registration required: www.manusfabriken.se

The use of genre storytelling – A masterclass by Andrea Nobile
Comfort Hotel, Skeppsbroplatsen 1 (Stenpiren), 17.00-18.00
Organized by Manusfabriken, In English
When did dragons, zombies and monsters become captivating for a worldwide audience? The genre storytelling is a powerful amplifier for all our fears, doubts, hopes and aspirations. We will discuss what it means to innovate and turn a specific genre into a universal and important story for all audiences.
Participants: Andrea Nobile, Torino Film Lab
Pre-registration required: www.manusfabriken.se

 

Söndag, 4 februari

Master Class Juliette Binoche
Stora teatern, 12.00-14.15
På engelska
Den franska ikonen Juliette Binoche kommer till festivalen för att ta emot en Honorary Dragon Award, som en hyllning till en karriär, som innefattar över 70 roller i en oförglömlig rad filmer. Några av dem visas i en retro under festivalen, till exempel den just nu bioaktuella Claire Denis-filmen Let The Sunshine In. Juliette Binoche medverkar också till årets Bergman-fokus, till vilket hon har valt ut Scener ur ett äktenskap. Här möter vi henne i ett samtal om karriär, favoritroller och konstnärliga utmaningar. Programpunkten inleds med en visning av en av hennes mest fantastiska rolltolkningar; den som Julie i Frihet – den blå filmen, av Krzysztof Kieślowski.
Moderator: Jonas Holmberg, konstnärlig ledare Göteborg Film Festival

Världskulturmuseet: Filmmusik i fokus
Världskulturmuseet, 15.00-16.00
På engelska
Musiken påverkar enormt mycket hur vi upplever en film. Både vad gäller soundtrack och score; det vill säga musik specialkomponerad för en film. Under det här seminariet möter vi tre olika kompositörer. Toke Brorson Odin har skrivit den suggestiva musiken till danska Winter Brothers, regisserad av Hlynur Pálmason, som visas på festivalen. Adam Nordén är svensk kompositör, som arbetar brett med film, tv och reklam – just nu är han aktuell med tv-serien Vår tid är nu. Ruben Kodheli, började som cellist i Albanien, studerade på Juilliard i New York och har en karriär som artist och kompositör. Han uppträder i olika konstellationer och har bland annat haft med musik i filmen Precious, av Lee Daniels. Här möter journalisten, författaren och programledaren Johanna Koljonen dem i ett samtal om inspiration och arbetsprocesser.
Programpunkten är ett samarbete med Kulturakademin och Världskulturmuseet.

Detta är ett urval av event och fester, du kan hitta fler på program.goteborgfilmfestival.se

 

Varje dag

Scandic Rubinen – Vår mötesplats för bransch
Hotell Scandic Rubinen är där festivalens gäster bor och där branschen möts mellan visningar, seminarier och andra event. Ruby Bar Delikatessen på entréplan är öppen till 02.00 under helger och till 01.00 under veckodagar. Rooftop Bar är öppen till 01.00 de flesta kvällar. Varje kväll erbjuder restaurangen på andra våningen en specialmeny för festivalgästerna.

 

Onsdag, 31 januari

Nordisk Film & TV Fond Prize
Award Ceremony and Dinner Party 

Valands nattklubb, Vasagatan 41, 18.30–23.00
Endast inbjudna, TV Drama Vision
Alla ackrediterade välkomna från 21.00.

 

Torsdag, 1 februari

Opening Reception Nordic Film Market
Festivalarenan (Auktionsverket Kulturarena), 19.30–23.00

Endast inbjudna, Nordic Film Market.
VIP och Industry ackrediterade är välkomna från 21.30

 

Fredag, 2 februari

Valand Buffet Dinner Party 
Valand, Vasagatan 41, 19.00–22.00
Värd: Scandinavian Film och Nordic Film Market.
Enbast inbjudna, Nordic Film Market.

 

Lördag, 3 februari

Göteborg Film Festival officiella avslutningsfest
Yaki Da nattklubb, 22.00–04.00
Festivalen avslutas med en stor fest på Yaki Da nattklubb
18.00–03.00 Restaurang på översta våningen
22.00–04.00 Klubb
Gratis inträde med ett festivalpass före 23.00 
Efter 180 kronor

 

Söndag, 4 februari

Konsert – Blues in Space
Världskulturmuseet, 19.00–20.00
 Blues in Space är en intensiv och ibland kaotisk musikalisk upplevelse. Under ledning av cellisten Rubin Kodheli, från New York, har Blues in Space snabbt hamnat i fronten av avant-rocken. Rubin Kodheli är en genreöverskridande musiker som komponerar musik för dans, orkester, kammarensemble och film, som prisbelönta Precious (2009). Han skriver också musik för sitt band Blues in Space, ett band som består av cello och trummor. Spelningen på Världskulturmuseet är Rubins tredje besök i Sverige och inledningen på en turné i Europa som han gör tillsammans med trummisen Garrett Brown. Rubin har tidigare varit i Sverige i samband med hyllade konserter tillsammans med Laurie Anderson och Regina Spector. Exempel på andra samarbeten är med artister som Dave Douglas, Henry Threadgill, Philip Glass och Christian McBride.
Programpunkten är ett samarbete med Kulturakademin och Världskulturmuseet.

 

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen

Thank you!
Something went wrong, please check that you provided a working e-mail address.