47:e festivalen 26 jan - 4 feb, 2024
Besökare
Industry

Välkommen på programsläpp!

Det är dags för programsläpp och djupdykning med Göteborg Film Festivals programgrupp! Vilka tävlar? Vad har filmen för förhållande till artificiell intelligens? Hur många kortfilmer kan jag se? Vilka fester får man inte missa? Såna frågor får du svar på!

47:e festivalen
26 Jan -
4 Feb, 2024

På tisdag 9 januari kan du vara en av de första som får bläddra i programmet för Göteborg Film Festival 2024, rykande hett från tryckeriet! Det är dags för programsläpp på Auktionsverket Kulturarena. Kvällen blir en djupdykning i festivalprogrammet där du kan börja planera inför den kommande festivalen.

Dörrarna öppnas kl. 17.00 och från och med 18.00 kan du lyssna till Göteborg Film Festivals programgrupp, som går igenom teman, tävlingar och tipsar om sina filmfavoriter inför den 47:e festivalen. Vilka tävlar? Vad har filmen för förhållande till artificiell intelligens? Hur många kortfilmer kan jag se? Vilka fester får man inte missa? Såna frågor får du svar på!

Det går inte att förboka plats, utan det är först till kvarn.

Du kommer kunna hämta upp ett program utanför Auktionsverket Kulturarena 17.00–19.00 utan att delta i evenemanget.

Kan du inte komma?

Från och med den 10 januari kommer programmet att distribueras till flera ställen ute på stan och runtom i landet. Blev du medlem i Göteborg Film Festival innan 1 januari får du programkatalogen hemskickad till dig med PostNord. Det kommer även att laddas upp som pdf här på webbsidan och gå att köpa i webshoppen från och med den 15 januari.

Då kan du köpa biljetter

Medlemmar kan köpa biljetter från 11 januari, kl. 12.00. Allmänheten kan köpa biljetter från 13 januari, kl. 12.00. Biljetterna säljs här.

Har du andra frågor?

Besök vårt hjälpcenter.

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen