48:e festivalen 24 jan - 2 feb, 2025
Besökare
Industry

Industry FAQ

Här har vi samlat vanliga frågor om Branschprogrammet 2024. Om du inte hittar det svar du letar efter får du gärna höra av dig till oss på industry@goteborgfilmfestival.se

Var ansöker jag om en ackreditering?

Du hittar information om de olika ackrediteringarna och ansöker via formulären här:goteborgfilmfestival.se/en/accreditation/

Hur lång tid tar det innan min ansökan blir godkänd?

Alla ansökningar handläggs manuellt och handläggningsprocessen varierar. Du kommer att få ett bekräftelsemejl på att din ansökan har godkänts inom några dagar från att vi har tillhandahållit din ansökan. Om du inte har fått något bekräftelsemejl inom två veckor var god kontakta accreditation@goteborgfilmfestival.se

Hur får jag faktura eller kvitto för min ackreditering?

Kontakta accreditation@goteborgfilmfestival.se angående fakturabetalningar eller kvittoförfrågningar.  

Har festivalen ett utsett festivalhotell?

Från 2024 är Clarion Hotel Draken centrum för festivalen. Det är också där Industry Center och ackrediteringsdisken är belägna. Läs mer om hotellet och boka ditt rum här.

Kan vi få en grupprabatt?

Är du intresserad av att köpa 5 eller fler ackrediteringar? Vänligen kontakta accreditation@goteborgfilmfestival.se så kommer vi att göra vårt bästa för att hjälpa dig. 

Vart kan jag se vilka fler som deltar?

Deltagarlistorna finns under sidorna för TV Drama Vision och Nordic Film Market.

Från den 23 januari kommer du att ha tillgång till den dynamiska deltagarlistan på industrins plattform. När plattformen är öppen kan du kontakta andra gäster via plattformen.

Hur kan jag hämta biljetter till festivalvisningar?

Alla ackrediterade kan delta i festivalvisningar om det finns plats i biografen. För de med ackrediteringar som Industry PRO, Press, VIP, TV Drama Vision och Nordic Film Market kan ni också reservera och hämta biljetter vid Industry Desk på Hotel Draken under festivalen. Om du vill säkra din biljett redan nu, måste du köpa din biljett via festivalens webbplats.

Var kan jag hitta mer information om Hotel Draken?

Från och med 2024 är festivalhotellet Clarion Hotel Draken. Det är också här som Industricentret och ackrediteringsdisken är belägna.

Läs mer om festivalcentret här.
Läs mer om hotellets tjänster här.

Kan jag parkera min bil vid Hotel Draken?

Det finns ingen parkering vid hotellet, men Rosenlund 2-garaget ligger bara en kort promenad bort. Vi rekommenderar också Stenpirens parkeringsplats, som ligger cirka 5 minuters promenad från hotellet.

Rosenlundsgaraget: Rosenlundsgatan 4, 411 20 Göteborg
Stenpirens parkeringsplats: Verkstadsgatan 2, 411 21 Göteborg

Industry Platform

Hur får jag tillgång till Industry Plattformen?

Industry Plattformen öppnar 23de januari, 2024. Du kommer att få ett mejl den 23de januari med instruktioner om hur du får tillgång till plattformen. Om du ackrediteras efter den 23de januari kommer du att få ett mejl automatiskt när din ackreditering har godkänts.  

Vart kan jag se vilka fler som deltar?

En lista över alla deltagare kommer att publiceras på webbplatsen i mitten av januari här.

Från den 23 januari kommer du att ha tillgång till den dynamiska deltagarlistan på industrins plattform. När plattformen är öppen kan du kontakta andra gäster via plattformen.

Get our industry newsletter

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen