46:e festivalen 27 jan - 5 feb, 2023
Besökare
Bransch

Industry FAQ

Här har vi samlat vanliga frågor om Branschprogrammet 2023. Om du inte hittar det svar du letar efter får du gärna höra av dig till oss på industry@goteborgfilmfestival.se

Ackreditering

Var ansöker jag om en ackreditering?

Du hittar information om de olika ackrediteringarna och ansöker via formulären här:goteborgfilmfestival.se/en/accreditation/

Hur lång tid tar det innan min ansökan blir godkänd?

Alla ansökningar handläggs manuellt och handläggningsprocessen varierar. Du kommer att få ett bekräftelsemejl på att din ansökan har godkänts inom några dagar från att vi har tillhandahållit din ansökan. Om du inte har fått något bekräftelsemejl inom två veckor var god kontakta accreditation@goteborgfilmfestival.se

Vart hämtar jag min ackreditering?

Industry Center öppnar 26e januari, 2023. Du kan hämta din ackreditering i Industry Center på Scandic Rubinen i Göteborg (Kungsportsavenyn 24). Öppningstider för Industry Center kommer att uppdateras närmare inpå festivalen.    

Hur får jag tillgång till min Online-ackreditering?

Den digitala platformen öppnar 17de januari, 2023 klockan 14.00.  

Om din ackreditering har godkänts av vår gästavdelning så kommer du att få ett automatisk mejl, den 17 januari, som innehåller dina inloggningsuppgifter, användarnamn samt lösenord för platformen. 

Vad får jag tillgång til med min ackreditering?

I år har vi ett flertal hybrid- och online-ackrediteringar som ger tillgång till olika delar av festivalens branschutbud.  Läs mer om vad du har tillgång till med din ackreditering här:  goteborgfilmfestival.se/accreditation.

Hur får jag faktura eller kvitto för min ackreditering?

Kontakta accreditation@goteborgfilmfestival.se angående fakturabetalningar eller kvittoförfrågningar.  

Industry Online

Hur får jag tillgång till Industry Plattformen?

Industry Plattformen öppnar 17de januari, 2023. Du kommer att ett mejl den 17de januari med instruktioner om hur du får tillgång till plattformen. Om du ackrediteras efter den 17de januari kommer du att ett mejl automatiskt när din ackreditering har godkänts.  

Vart kan jag se vilka fler som deltar?

Gneom Industry Plattformen får du tillgång till deltagarlistan som uppdateras kontinuerligt. När plattformen öppnar kan du börja kontakta andra deltagare

Är det möjligt att se om innehållet från branschprogrammet?

Ja! Utvalt innehåll av branschprogrammet, inklusive Nordic Film Market och TV Drama Vision kommer finnas tillgängligt på Industry Plattformen fram till 10de februari 2023.

Vad får jag tillgång till med en Online-ackreditering? 

Med en online-ackreditering har du tillgång till Industry plattformen. Beroende på din ackrediteringstyp får du tillgång till olika lobbyer – Industry Lobbyn, Nordic Film Market Lobbyn och/eller TV Drama Lobbyn.

Read more about our accreditations here 

 

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen