46:e festivalen 27 jan - 5 feb, 2023
Besökare
Bransch

Industry FAQ

Här har vi samlat vanliga frågor om Branschprogrammet 2023. Om du inte hittar det svar du letar efter får du gärna höra av dig till oss på industry@goteborgfilmfestival.se

Ackreditering

Var ansöker jag om en ackreditering?

Du hittar information om de olika ackrediteringarna och ansöker via formulären här:goteborgfilmfestival.se/en/accreditation/

Hur lång tid tar det innan min ansökan blir godkänd?

Alla ansökningar handläggs manuellt och handläggningsprocessen varierar. Du kommer att få ett bekräftelsemejl på att din ansökan har godkänts inom några dagar från att vi har tillhandahållit din ansökan. Om du inte har fått något bekräftelsemejl inom två veckor var god kontakta accreditation@goteborgfilmfestival.se

Vart hämtar jag min ackreditering?

Industry Center öppnar 26e januari, 2023. Du kan hämta din ackreditering i Industry Center på Scandic Rubinen i Göteborg (Kungsportsavenyn 24). Öppningstider för Industry Center är:  
Jan 26: 14.00-19.00  
Jan 27 – Feb 4: 08.30-19.00 
Feb 5: 10.00-12.00 

Hur får jag tillgång till min Online-ackreditering?

Den digitala platformen öppnar 17de januari, 2023 klockan 14.00.  

Om din ackreditering har godkänts av vår gästavdelning så kommer du att få ett automatisk mejl, den 17 januari, som innehåller dina inloggningsuppgifter, användarnamn samt lösenord för platformen. 

Vad får jag tillgång til med min ackreditering?

I år har vi ett flertal hybrid- och online-ackrediteringar som ger tillgång till olika delar av festivalens branschutbud.  Läs mer om vad du har tillgång till med din ackreditering här:  goteborgfilmfestival.se/accreditation.

Hur får jag faktura eller kvitto för min ackreditering?

Kontakta accreditation@goteborgfilmfestival.se angående fakturabetalningar eller kvittoförfrågningar.  

Hotel & Travel

Har festivalen ett utsett festivalhotell?

Vårt festivalhotell är Scandic Rubinen. Det är också här du hittar Industry Center och Ackrediteringsdisken.  
Adress: Kungsportsavenyn 24, Gothenburg 
Tel: +46 31 751 54 00 

Under festivalen erbjuder Scandic hotels i Göteborg 20% rabatt på alla sina rum på Scandic Rubinen, Scandic Opalen och Scandic Europa. Använd koden 817BRANSCH när du betalar för att ta del av rabatten. Boka ditt rum på här.

När kan jag checka in och ut från hotellet?

Check-in är från klockan 15.00 på din ankomstdag och check-out är senast klockan 12.00 den dagen du ska lämna hotellet.  

Kan jag parkera min bil vid Scandic Rubinen?

Scandic Rubinen har tyvärr inte någon egen parkeringsplats, men de har ett samarbete med Garage (P-hus Avenyn) där du kan hitta betalda parkeringsplatser. Läs mer

Kan mina barn bo med mig på hotellet? 

Barn under 12 år bor gratis. Om du har en tonåring kan du boka ett separat rum bredvid ditt för att få lite extra utrymme till ett rabatterat pris (i mån av tillgång). Läs mer 

Watching films

Vart hämtar jag upp biljetter?

Biljettdisken öppnar 27de januari. Biljettdisken finner du bredvid ackrediteringsdisken i Industry Center på Scandic Rubinen.   

Öppningstider för biljettdisken är: 
Jan 27 – Feb 5: 08.30-12.00 

Kan jag se alla filmer från Göteborg Film Festivals katalog på drakenfilm.se utanför Sverige? 

Tyvärr är det bara möjligt att se filmerna ur festivalens katalog om du är bosatt I Sverige. Det beror på rättighetsskäl.    

Industry Online

Hur får jag tillgång till Industry Plattformen?

Industry Platformen är öppen från 17de januari och framåt.  Du kommer att ett mejl den 17de januari med instruktioner om hur du får tillgång till plattformen. Om du ackrediteras efter den 17de januari kommer du att ett mejl automatiskt när din ackreditering har godkänts.  

Vart kan jag se vilka fler som deltar?

Gneom Industry Plattformen får du tillgång till deltagarlistan som uppdateras kontinuerligt. När plattformen öppnar kan du börja kontakta andra deltagare

Är det möjligt att se om innehållet från branschprogrammet?

Ja! Utvalt innehåll av branschprogrammet, inklusive Nordic Film Market och TV Drama Vision kommer finnas tillgängligt på Industry Plattformen fram till 10de februari 2023.

Vad får jag tillgång till med en Online-ackreditering? 

Med en online-ackreditering har du tillgång till Industry plattformen. Beroende på din ackrediteringstyp får du tillgång till olika lobbyer – Industry Lobbyn, Nordic Film Market Lobbyn och/eller TV Drama Lobbyn.

Read more about our accreditations here 

 

Get our industry newsletter

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen